Antena Meniu Search
x

Video Un bătrân dintr-o localitate din apropiere de Vaslui a fost umilit şi legat de un stâlp de către un grup de tineri

Umilinţă fără margini. De asta a avut parte un bătrăn dintr-o localitate din Vaslui. Bărbatul a fost umilit şi legat de un copac. Totul, pentru amuzamentul tinerilor, care ulterior l-au filmat.

de Mihaela Uretu

la 11.08.2021, 10:31

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Scandalul ar fi avut loc chiar în satul Plotoneşti, comuna Dimitrie-Cantemir, din judeţul Vaslui. Bărbatul stătea la o masă, la buticul din sat în momentul în care tinerii au început să se ia de el. Din imaginile trimise pe Fii Observator se vede cum tinerii se iau de el şi îl umilesc. Şi pentru că nu era de ajuns, la un moment dat aceştia l-au legat de un copac din apropiere.

Ba mai mult, au ţinut să imortalizeze momentul şi s-au filmat în momentul în care îl umileau pe bătrân. Imaginile violente au ajuns între timp şi pe reţelele de socializare şi au stârnit un val de reacţii negative din partea internauţilor.

Între timp, poliţia s-au autosesizat şi face cercetări în acest caz 

"În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii vasluieni a fost identificată persoana în cauză, un bărbat în vârsta de 53 de ani din localitatea Plotonești, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui.  Evenimentul s-ar fi produs în data de 9 august a.c.,  în intervalul orar 21:00 - 22:00, în zona unui local de alimentație publică din localitate. Totodată au fost identificate persoanele care l-ar fi legat de un stâlp, un grup de 5 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din aceeași localitate.  În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal urmând a fi stabilite împrejurările in care s-a produs situația sesizată și dispunerea măsurilor legale.", au informat reprezentanţii IPJ Vaslui. 

Pe acelaşi subiect

Incidentul are loc după ce în luna mai un bărbat din localitatea Mahmudia, din judeţul Tulcea a fost bătut în plină stradă de către un grup de tineri. 

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Clara Mihociu şi al imaginilor şi informaţiilor venite pe Fii Observator.

Ştire în curs de actualizare!

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Un bătrân dintr-o localitate din apropiere de Vaslui a fost umilit şi legat de un stâlp de către un grup de tineri