Meniu
Search
x

Video Traficul din Iaşi a fost dat peste cap de şase vaci care au ieşit la plimbare prin centrul oraşului

Scene mai puţin obişnuite au fost filmate vineri în traficul din Iaşi. Printre maşini şi pietoni şi-au făcut apariţia în mijlocul străzii şi..... şase vaci.

De Ovidiu Cojocaru la 12.08.2022, 14:44
Vezi și

Pe imaginile primite pe Fii Observator se vede cum mai multe maşini aşteaptă în coloană pentru că strada a fost blocată de animalele ieşite "la plimbare". S-a întâmplat în intersecția dintre cartierul Alexandru cel Bun și cartierul Dacia.

Liniştite, mergând pe şinele de tramvai sau traversând pe trecerea pentru pietoni, vacile îşi văd de drum fără a fi vreo secundă deranjate de zgomotul din oraş. Uimiţi, şoferii dar şi pietonii se uită ca la spectacol.

Potrivit martorului care a filmat scena şi a trimis-o pe Fii Observator, animalele ar fi scăpat de la casele care se află în imediata apropiere. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Traficul din Iaşi a fost dat peste cap de şase vaci care au ieşit la plimbare prin centrul oraşului