Antena Meniu Search
x

Video Tramvai blocat în Capitală, după ce o maşină a parcat prea aproape de şine

Un autoturism parcat prea aproape de liniile de tramvai, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, a creat un blocaj în ceea ce privește circulația tramvaielor 16 şi 36.

de Redactia Observator

la 23.02.2023, 13:34

Vezi și

Problema locurilor de parcare este una de care se lovesc zi de zi bucureștenii. Sunt multe mașini, iar locuri de parcare prea puține. Încă un tramvai din București a fost blocat de o mașină parcată aiurea de un șofer nepăsător sau neatent. 

Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă în Pipera şi a fost semnalată de către un cititor pe Fii Observator. 

Martor via Fii Observator: Acum pe bulevardul Dimitrie Pompeiu din Capital. Tramvaiele 16 şi 36 sunt blocate din cauza unei maşini parcate aiurea. 

Din imaginile primite pe Fii Observator, se vede cum cele două linii de tramvai folosite de bucureștenii care circulă între nordul și estul Capitalei au fost blocate din cauza unei maşini parcate prea aproape de şinele tramvaiului. 

Astfel de incidente se întâmplă destul de des în partea de nord, dar şi în alte zone din Capitală. La sfârşitul lunii ianuarie, circulația tramvaielor pe linia 41 a fost blocată mai multe ore, din cauza unei mașini rămase blocată pe linie în stația Pod Ciurel.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Tramvai blocat în Capitală, după ce o maşină a parcat prea aproape de şine