Antena Meniu Search
x

Video 10 tramvaie blocate în Pipera, din cauza unui şofer care a parcat maşina pe şine

10 tramvaie au rămas blocate, joi după-amiaza, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, din cauza unui şofer care şi-a parcat maşina într-un mod total nepotrivit.

de Redactia Observator

la 02.06.2022, 17:26

Vezi și
  • Cel puţin 10 tramvaie au rămas blocate din cauza şoferului teribilist.

Şoferul şi-a parcat maşina mult prea aproape de linia de tramvai, iar primul vatman ajuns cu tramvaiul în zonă şi-a dat seama că există riscul ca tramvaiul să producă daune maşinii dacă se continuă călătoria.

Conform imaginilor primite via Fii Observator se poate vedea că a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de Poliţie pentru a contacta proprietarul, care a venit şi a mutat maşina.

Circulaţia tramvaielor 16 şi 36 blocată din cauza şoferului teribilist

S-a format o coadă de cel puţin 10 tramvaie, iar în total sute de persoane au fost afectate de modul neinspirat în care un şofer a decis să-şi parcheze maşina mult prea aproape de linia de tramvai.

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) susţin că circulaţia tramvaielor pe liniile 16 şi 36 a fost dată peste cap din cauza acestui incident.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » 10 tramvaie blocate în Pipera, din cauza unui şofer care a parcat maşina pe şine