Antena Meniu Search
x

Video Traseul Mocăniţei din Sovata a fost blocat de un copac care a căzut pe şină: "E mare agitaţie aici"

Sperietură zdravănă pentru mai mulți turiști din Sovata care au ieșit la plimbare cu Mocănița. Imaginile trimise pe Fii Observator arată că şinele trenului au fost blocate din cauza unui copac care a căzut.

de Mihaela Uretu

la 24.08.2021, 16:07

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imaginile trimise de un cititor pe Fii Observator surprind momentul în care mecanicii încearcă să pună trenul înapoi în funcțiune, spre uluirea turiștilor rămași în tren. Potrivit sursei citate, nu ar fi existat persoane rănite.

Amator via Fii Observator: Acum, mocaniţa Sovata. De trei sferturi de oră stăm aşa. Chiar e pericol mare aici. Un copac foarte mare era căzut pe șină și se afla după curbă. Locomotiva a întrat în el. Se chinuie să taie copacul acum. A venit și o echipa de la Brigada Forestieră. Oamenii care au venit au fost extraordinari (pădurarii). Suntem cam la 12 km de plecare. Angajații ne-au spus că o sa vină o locomotivă după noi. Ne tot amăgesc ca vine un Diesel după noi. Dar între timp se fac manevre periculoase. E mare agitaţie aici! 

La aproximativ o oră după incident, vagonul deraiat și-a reluat cursul

Amator via Fii Observator: Au tăiat ceva din copac,dar osia din faţă a sărit de pe șină. Şi taie încontinuu. Şi am plecat. Au ambiție sa ne ducă la capăt. Doamne ajută la întors. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Traseul Mocăniţei din Sovata a fost blocat de un copac care a căzut pe şină: "E mare agitaţie aici"