Antena Meniu Search
x

Video Tren CFR, la un pas să ia foc. InterRegio 1645 a oprit forţat în apropiere de Bucureşti

A fost panică printre călătorii trenului IR 1645 care circulă pe ruta Bucureşti-Târgu Mureş. Din cauza unei defecţiuni, garnitura a fost la un pas să ia foc. Mecanicii de la CFR au oprit forţat într-o gară din apropierea Capitalei.

de Mihaela Uretu

la 22.06.2021, 14:32

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Incidentul a avut loc în jurul prânzului, atunci când din trei vagoane ale trenului InterRegio a început să iasă un fum puternic. 

Pasager via Fii Observator: În apropeie de Bucureşti a luat foc. Ieșea fum puternic din trei vagoane. Trenul a oprit 5 minute şi a continuat sa mergă, deşi în vagonul 4 fumul era înecăcios şi nu se putea respira. În ultimul vagon este puţin fum şi miros de cauciuc. Aganjaţii CFR ne-au zis că cine vrea să urce, cine nu, sa rămână în staţia de lângă Bucureşti în care a oprit 5 minute. 

Incidentul vine după ce săptămâna trecută, mai mulţi oamenii au trimis pe Fii Observator imagini dintr-un tren supraaglomerat, care circula pe ruta Bucureşti - Caracal. Ba mai mult, oamenii nu purtau nici mască de protecţie. 

Potrivit angajaţilor CFR, ar fi fost o problemă la frâna de mână care ar fi rămas ajustată şi a încins ferodourile. Din fericire, defecţiunea a fost remediată şi nimeni nu a fost rănit.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Tren CFR, la un pas să ia foc. InterRegio 1645 a oprit forţat în apropiere de Bucureşti