Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un recidivist a furat bani dintr-un cazinou, apoi a încercat să violeze o angajată. O cameră a filmat momentul când tânăra se salvează

De la păcănele, la plăcere. Aşa a vrut să-şi petreacă noaptea un individ din Baia Mare. 

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 12:43

Bărbatul, mare împătimit al jocurilor de noroc, eliberat recent din închisoare după o condamnare de opt ani pentru viol, ar fi încercat să violeze, din nou, o tânără de 23 de ani, angajată într-un cazino din oraş. 

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum acesta o pune la pământ şi începe să tragă ea. Femeia însă îl loveşte şi reușește să scape din mâinile agresorului. Eliberată, tânăra a cerut ajutorul poliţiştilor, însă individul se făcuse deja nevăzut. Nu înainte de-a fura şi aproximativ 7.500 de lei. Agenţii încă îl caută pe agresor. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Fii Observator » Un recidivist a furat bani dintr-un cazinou, apoi a încercat să violeze o angajată. O cameră a filmat momentul când tânăra se salvează