Antena Meniu Search
x

Video Un şofer depăşeşte pe contrasens coloana oprită la trecere şi face slalom printre pietoni, în Galaţi

Nenumăraţi şoferi încalcă regulile de circulaţie, iar de multe ori aceştia pun în pericol siguranţa celor din jur. Este şi cazul unui şofer din Galaţi.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 06.01.2021, 17:15

Vezi și
  • Incidentul a avut loc la trecerea de pietoni de la Spitalul Judeţean Galaţi
  • Imaginile ne-au fost trimise pe Fii Observator

Şoferul a făcut slalom printre pietoni, neavând răbdare ca aceştia să traverseze strada.

Conform unor imagini primite pe Fii Observator, marţi, în jurul ore 16:14, un şofer din Galaţi a încălcat mai multe reguli de circulaţie, printre care depăşirea pe linie dublă continuă şi neacordarea de prioritate.

Incidentul a avut loc la trecerea de pietoni de la Spitalul Judeţean Galaţi. Mai mulţi şoferi s-au oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate oamenilor, iar aceştia s-au angajat în traversarea regulamentară. 

Un şofer din spate, însă, nu a avut răbdare, a depăşit pe contrasens, tăind linia dublă continuă, coloana formată la trecerea de pietoni şi ajuns în dreptul acestora a virat pur şi simplu printre ei, spre uluirea oamenilor..

Totul pentru a ajunge cu câteva secunde mai rapid la următoarea coloană formată pe bulevardul din Galaţi.

- material realizat cu imagini primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Un şofer depăşeşte pe contrasens coloana oprită la trecere şi face slalom printre pietoni, în Galaţi