Antena Meniu Search
x

Video Un tată din Satu Mare s-a filmat în timp ce îşi bătea copiii de 7 luni, respectiv 1 an. A trimis imaginile mamei, pentru a se răzbuna că nu i-ar fi dat bani de droguri

Caz cutremurător la Satu-Mare. Un băieţel de nici doi ani şi o fetiţă de 7 luni au fost bătuţi de tatăl lor, un tânăr de 22 de ani. Acesta ar fi vrut să se răzbune astfel pe mama copiilor, aflată la muncă în străinătate.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 01.07.2022, 13:30

Vezi și
  • Informaţii cu un puternic impact emoţional!

Tânărul s-a filmat în timp ce le dă copiilor, o ploaie de palme şi a trimis imaginile mamei acestora. Ar fi vrut să o şantajeze astfel, pentru că tânăra nu i-ar fi trimis bani pentru droguri, spun surse judiciare.

Cei doi copii, o fetiţă în vârstă de 7 luni şi un băieţel  de 1 an şi 7 luni au ajuns în grija unui asistent maternal. 

Şi-a bătut copiii pentru a se răzbuna pe iubită

Este o primă decizie luată de către cei de la DGASPC Satu Mare. La finalul anchetei se va stabili cu exactitate şi în grija cui vor rămâne cei mici. 

Pe acelaşi subiect

Mama lor, o tânără în vârstă de 20 de ani se afla la muncă în Anglia, în momentul în care concubinul ei i-a trimis imagini în care se vede cum îşi loveşte copiii. 

Potrivit unor surse din anchetă, acesta ar fi vrut să se răzbune pe tânără pentru că nu i-ar fi trimis bani. Seara trecută, tânăra a ajuns în România, iar în cursul zilei de azi urmează să fie audiată de poliţişti. 

Tot acolo se află şi tatăl agresiv, de altfel pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, iar cercetările continuă în acest caz. Anchetatorii s-au autosesizat după ce imginile revoltătoare cu cei doi copii loviţi de tatăl lor au apărut pe internet 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Fii Observator » Un tată din Satu Mare s-a filmat în timp ce îşi bătea copiii de 7 luni, respectiv 1 an. A trimis imaginile mamei, pentru a se răzbuna că nu i-ar fi dat bani de droguri