Antena Meniu Search
x

Bătaie în grup la un ştrand din Berlin. Aproximativ 250 de persoane s-au încăierat din cauza unor copii. VIDEO

Un scandal a escaladat într-o bătaie de grup la un ştrand din Berlin. Aproximativ 250 de oameni s-au luptat cot la cot cu forţele de ordine şi şi-au împărţit între ei pumni şi picioare.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 28.06.2022, 10:54

Bătaie la un ştrand din Germania
Bătaie la un ştrand din Germania - Captură foto

Potrivit autorităţilor din capitala Germaniei, în jur de 250 de persoane s-au luat la bătaie în cartierul Neukolln. Conflictul ar fi izbucnit de la faptul că unii dintre copiii care se aflau la piscină s-ar fi jucat cu nişte pistoale cu apă pe tobogan, scrie Berliner Zeitung.

Bătaie în grup la un ştrand din Berlin

O tânără de 21 de ani şi cei care o însoţeau ar fi fost stropiţi cu apă de mai mulţi copii. După acest incident ar fi pornit o ceartă în care s-ar fi amestecat un bărbat de aproximativ 35-40 de ani.

Cel mai probabil acesta era tatăl unuia dintre cei mici. Bărbatul a devenit agresiv şi a început să îi lovească pe cei care i-au luat la rost pe copii.

Pe acelaşi subiect

„Ținea un pistol cu ​​apă direct în fața tinerei de 21 de ani și a apăsat pe trăgaci. Apoi ea l-ar fi scuipat și el a lovit-o în față cu jucăria”, au declarat surse din Poliție.

Femeia avea nasul rupt şi prezenta o hemoragie puternică. Salvamarii au acordat tinerei primul ajutor, în timp ce agresorul s-a făcut nevăzut în mulţime. 

„Din motive care nu au fost încă lămurite, în același timp au izbucnit brusc revolte, în timpul cărora forțele de poliție dislocate și personalul de securitate au fost hărțuite de aproape 250 de oameni”, a mai declarat un reprezentant al Poliției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Bătaie în grup la un ştrand din Berlin. Aproximativ 250 de persoane s-au încăierat din cauza unor copii. VIDEO