Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ursoaica şi cei doi pui care au atacat un bărbat în Buşteni au revenit pe străzile oraşului. A fost filmată cum scormoneşte după mâncare

Pericolul pândeşte la orice pas pe străzile din Buşteni! La numai câteva zile de când un bărbat a dat nas în nas cu o ursoaică şi puii ei pe străzile oraşului, aseară animalele sălbatice au fost zărite din nou în staţiune.

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 14:15

În imaginile primite pe Fii Observator se vede cum ursoaica, probabil flămândă, găseşte o pungă de gunoi pe drum, iar imediat după vin şi puii.

În zonă s-a dat mesaj Ro-Alert, iar jandarmii au reuşit să gonească ursoaica şi puii în pădure înainte să se întâmple o tragedie. Specialiştii îi avertizează pe localnici şi turişti să evite plimbările în zonele periferice după lăsarea întunericului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Fii Observator » Ursoaica şi cei doi pui care au atacat un bărbat în Buşteni au revenit pe străzile oraşului. A fost filmată cum scormoneşte după mâncare