Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O ursoaică a băgat în sperieţi un bărbat ieşit la plimbare cu câinele, seara, pe o stradă din Buşteni. Coborâse pentru hrană şi era însoţită de un pui

Incident înfiorător în Buşteni. Un bărbat care ieşise la plimbare cu câinele a fost la un pas să fie atacat de o ursoaică. Aceasta coborâse în staţiune pentru hrană şi era însoţită de un pui. În momentul în care câinele a început să latre, ursoaica s-a apropiat ameninţător de cei doi. Din fericire, animalul a fugit şi nu a devenit cu adevărat agresiv. Chiar şi aşa, momentul a fost îngrijorător şi înspăimântător.     

de Ana Grigore

la 02.08.2024 , 14:05

Din nefericire, a devenit o practică apariţia urşilor pe străzile din Buşteni. Oamenii se plâng de faptul că îi văd seară de seară, fie cum umblă pe străzi, fie chiar şi în curţile lor, în gospodării.

Localnicii din Buşteni se tem să mai iasă din case

Se tem să mai iasă din case după lăsarea întunericului, în ultima perioadă fiind făcute la poliţie zeci de sesizări. În urmă cu 3 zile, un urs a fost văzut pe o stradă din Buşteni şi atunci a fost emis un mesaj RO-Alert. De cele mai multe ori, animalele ies atunci când văd gunoaie descoperite, tomberoane.

Vezi și

Localnicii spun că gunoiul este luat o dată pe săptămână, lucru care cauzează frecvenţa urşilor. Totodată, oamenii spun că pe aleea parcului din Buşteni, seară de seară, sunt văzute două ursoaice cu câte trei pui.

Vorbim despre 21 de urşi care ar în zona Buşteni, cel puţin asta susţine ministerul Mediului. Atâţia au fost număraţi până în acest moment. Iar după moartea Dianei, tânăra care a fost atacată de un urs lângă o pădure din Buşteni, singura măsură care s-a luat a fost aceea că preşedintele a promulgat legea care permite împuşcarea a peste 800 de exemplare în următoarele 17 luni.

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » O ursoaică a băgat în sperieţi un bărbat ieşit la plimbare cu câinele, seara, pe o stradă din Buşteni. Coborâse pentru hrană şi era însoţită de un pui