Antena Meniu Search
x

Video "Vezi că ţi-a căzut un copil de pe maşină". Trei adolescenţi teribilişti, filmaţi în timp ce stau agăţaţi de spatele unei maşini de gunoi, în Bucureşti

Situaţie halucinantă, surprinsă pe un bulevard din Sectorul 5 al Capitalei. Trei adolescenţi teribilişti sunt filmaţi în timp ce stau agăţaţi de spatele unei autoutilitare a firmei de salubrizare.

de Redactia Observator

la 06.05.2023, 12:16

Vezi și

Pe imaginile primite pe Fii Observator, surprinse de o cameră de bord, se observă cum şoferul îşi continuă drumul până când este atenţionat de un alt participant la trafic că unul dintre copii ar fi căzut de pe maşină. 

Deşi este avertizat de pericol, angajatul firmei are o reacţie cu totul neaşteptată. Incidentul a avut loc miercuri, însă imaginile au fost făcute publice abia acum. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » "Vezi că ţi-a căzut un copil de pe maşină". Trei adolescenţi teribilişti, filmaţi în timp ce stau agăţaţi de spatele unei maşini de gunoi, în Bucureşti