Antena Meniu Search
x

Video Vreme la extreme. A fost furtună cu fulgere şi tunete în Bucureşti, iar în mai multe localităţi din Prahova a plouat cu grindină

A fost o nouă noapte furtunoasă, în România. Cerul Capitalei a fost brăzdat de fulgere, în timp ce în mai multe localităţi din Prahova a plouat cu grindină.

de Mihaela Uretu

la 24.06.2021, 16:41

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Vijelia a lovit şi Bucureştiul, noaptea trecută. Pe lângă ploaia torenţială, locuitorii Capitalei au avut parte şi de o furtună de fulgere. Adăpostiţi în balcoane, oamenii au profitat de spectacol pentru a face fotografii şi le-au trimis pe Fii Observator. 

Ploi însemnate au fost şi în mai multe localităţi din Prahova, acolo grindina a căzut timp de zeci de minute. Bucăţile de gheaţă de mari dimensiuni i-au ţinut pe oameni în case.

În timp ce în judeţul Constanţa a fost văzută o tornadă care nu a atins pământul. Fenomenul a fost surprins de mai mulţi localnici. Astfel de fenomene apar vara, atunci când cantități mari de aer cald urcă, iar cel rece coboară.

Pe acelaşi subiect

Între timp, meteorologii au emis o avertizare de caniculă pentru ţara noastră, după ce mai multe ţări din Europa au fost lovite de un val de caniculă saharian. Astfel în 7 judeţe din vestul ţării va fi Cod roşu, în alte 11 Cod portocaliu, iar în restul ţării va fi Cod galben. Maximele vor ajunge la 41 de grade.

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Vreme la extreme. A fost furtună cu fulgere şi tunete în Bucureşti, iar în mai multe localităţi din Prahova a plouat cu grindină