Antena Meniu Search
x

Video Zeci de tineri au dansat şi s-au distrat în gara din Constanţa, chiar dacă trenul a avut o întârziere de peste două ore

La doar câteva zile de la scandalul de la Feteşti şi întârzierile şi defecţiunile parcă fără sfârşit, mai nimic nu s-a schimbat pe calea ferată. O locomotivă s-a defectat în gara din Constanţa noaptea trecută, iar nervii călătorilor au fost puşi din nou la grea încercare.

de Redactia Observator

la 01.08.2021, 09:20

Vezi și

Totuşi, câţiva tineri din Piatra Neamţ au vrut să detensioneze situaţia şi să îi mai relaxeze pe "colegii de suferinţă", aşa că au pornit un dans deja clasic pe peronul gării.

Starea de spirit s-a schimbat după câteva minute bune de dans şi, deşi trenul a avut o întârziere de peste două ore, pasagerii n-au mai fost atât de revoltaţi.

Ministrul Transporturilor vrea ca întârzierile trenurilor să nu fie mai mari de 40 de minute

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat, vineri, după o zi și jumătate de la incidentele feroviare, între care accidentul de la Fetești și alte două trenuri care au staționat zece ore în câmp, că se va încerca intervenția rapidă, astfel ca întârzierile să nu fie mai mari de 40 de minute.

Pe acelaşi subiect

El și-a cerut scuze în avans pentru că vor mai fi zile în care vor exista întârzieri ale trenurilor.

Tot din planul de măsuri, ministrul Transporturilor a spus că s-a lucrat și la aparatele de aer condiționat ale trenurilor. „Pentru a repara partea de aer condiționat, fie că e vorba de încărcare cu freon, fie că e vorba de alte componente ale sistemelor, vagoanele pleacă prerăcite din depou, acolo e o locomotivă care le răcește ca să ajungă la linie prerăcite”, a declarat Cătălin Drulă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Zeci de tineri au dansat şi s-au distrat în gara din Constanţa, chiar dacă trenul a avut o întârziere de peste două ore