Antena Meniu Search
x

Anita Elena, o fetiță de 13 ani, căutată de polițiști după ce a dispărut. A plecat de acasă și nu s-a mai întors

Străchinaru Anita Elena, în vârstă de 13 ani, din Botoșani este dispărută de o zi și căutată de oamenii legii. Fetița a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 09:16

Anita Elena, o fetiță de 13 ani, căutată de polițiști după ce a dispărut
Anita Elena, o fetiță de 13 ani, căutată de polițiști după ce a dispărut - IPJ Botoșani

Străchinaru Anita Elena, în vârstă de 13 ani, din Botoșani a plecat de acasă pe 7 februarie și nu s-a mai întors. Familia este disperată și o caută pe adolescentă, tocmai din acest motiv au apelat la ajutorul autorităților. La momentul plecării era îmbrăcată cu geaca de culoare gri, pantaloni de culoare gri și ghete negre.

"Polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, de 13 ani, din municipiul Botoșani a părăsit în mod voluntar domiciliul, la data de 7 februarie a.c., în jurul orei 21:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia. 

STRĂCHINARU ANITA ELENA are următoarele semnalmente: 1,45 m înălțime, 44 de kg, păr șaten, lung, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu geaca de culoare gri, pantaloni de culoare gri și ghete negre. Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!", a transmis IPJ Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?

Observator » Evenimente » Anita Elena, o fetiță de 13 ani, căutată de polițiști după ce a dispărut. A plecat de acasă și nu s-a mai întors