Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie soră cu moartea între 3 tineri din Sibiu. Un băiat de 19 ani, în stare critică după ce ar fi fost atacat cu o coasă

Trei bărbaţi din judeţul Sibiu au ajuns la spital, în urma unei altercaţii care a avut loc în Şeica Mare, între mai multe persoane. Doi dintre ei au rămas internaţi în spital, un tânăr de 19 ani fiind în stare extrem de gravă, deşi a fost operat timp de mai multe ore.

de Redactia Observator

la 20.05.2024 , 11:24

Doi tineri au ajuns şi ei la spital cu răni
Doi tineri au ajuns şi ei la spital cu răni - Shutterstock

Incidentul s-a produs duminică, în localitatea Şeica Mare, judeţul Sibiu, între un grup de trei bărbaţi şi familia altuia, fiind necesară intervenţia luptătorilor SAS. În altercaţia sângeroasă unul dintre tineri ar fi folosit o coasă şi l-au tăiat pe băiatul de 19 ani, relatează Ora de Sibiu. 

”Trei bărbaţi, în vârstă de 17, 19 şi 35 de ani au fost aduşi duminică, 19 mai, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, în urma unei agresiuni. Tânărul în vârstă de 17 ani, cu traumatism cranio-facial, a primit îngrijiri medicale în UPU şi a plecat acasă la cerere. Bărbatul de 35 de ani a rămas internat, la secţia Neurochirurgie, având o fractură cu o mică înfundare, dar este stabil, conştient şi cooperant, nefiind nevoie de intervenţie chirurgicală”, au anunţat, luni, oficialii Spitalului Judeţean Sibiu.

Alţi doi tineri, răniţi

Articolul continuă după reclamă

Potrivit acestuia, pacientul în vârstă de 19 ani este în stare gravă.

Pe acelaşi subiect

”Agresiunea extrem de gravă suferită a solicitat intervenţie chirurgicală complicată şi de durată, întrucât pacientul prezenta tăieturi la intestin şi pancreas, printre altele. La momentul actual starea sa este relativ stabilă, a fost detubat, însă medicii sunt rezervaţi cu privire la prognosticul său”, au mai transmis reprezentanţii unităţii medicale.

Poliţiştii au stabilit că scandalul a pornit de la neînţelegeri mai vechi între cei implicaţi.

”În cauză, la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Axente Sever, s-a deschis un dosar de cercetare penală, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, să fie stabilite cu exactitate circumstanţele în care s-a produs acest incident, pentru aplicarea măsurilor legale în consecinţă”, a transmis IPJ Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Bătaie soră cu moartea între 3 tineri din Sibiu. Un băiat de 19 ani, în stare critică după ce ar fi fost atacat cu o coasă