Antena Meniu Search
x

Bărbat de 60 de ani, care împinge oameni într-un canal cu apă, căutat cu disperare de poliţişti, în Scoţia

Poliția din Edinburgh vânează un bărbat, despre care se crede că ar avea în jur de 60 de ani, care a împins în repetate rânduri oameni în Canalul Union. Autorităţile fac apel la public pentru informaţii şi sfătuiesc oamenii să aibă mare grijă în zonă pentru a nu deveni la rândul lor victime ale bărbatului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.04.2022, 17:45

Canal apă
Bărbat de 60 de ani, care împinge oameni într-un canal cu apă, căutat cu disperare de poliţişti, în Scoţia - Poliţia din Scoţia
  • Bărbat de 60 de ani, care împinge oameni într-un canal cu apă, căutat cu disperare de poliţişti, în Scoţia

Poliția a lansat o vânătoare pentru găsirea unui bărbat în jurul vârstei de 60 de ani care ar fi împins în repetate rânduri trecători într-un canal de apă din Edinburgh. „Bărbatul cu părul cărunt şi început de chelie” este de negăsit.

Autorităţile fac apel la ajutorul oamenilor

Autorităţile au apelat la ajutorul oamenilor şi au transmis un comunicat pe reţelele de socializare pentru a cere informaţii de la cei care l-ar fi putut vedea pe bărbat. De asemenea,a ceştia au anunţat că au fost trimise mai multe echipe de patrulare în zonă pentru a asigura protecţia trecătorilor.

Bărbatul care ar fi împins mai multe persoane în apă ar avea în jur de 60 de ani, nu foarte înalt, îndesat, cu părul cărunt, spune poliţia. O postare pe Twitter a ofiţerilor din Edinburgh anunţă că incidentele au avut loc zona Meggetland a canalului, lângă Polwarth, și că bărbatul ar fi vizat diverse persoane, relatează Mirror.

Pe acelaşi subiect

Canalul Union se întinde de la centrul orașului Edinburgh până la Falkirk și este popular printre localnici şi turişti. De asemenea, sute de bicicliști folosesc traseul.

De-a lungul anilor, zona a fost scena unor crime, inclusiv atacuri asupra bicicliștilor și plimbărilor de-a lungul potecii de pe malul apei.

Poliția din Edinburgh a postat pe Twitter: „Patrulăm canalul în această seară. Am avut raportări despre un bărbat alb, de 60 de ani, posibil ten bronzat, cu părul cărunt/cheliu. Oameni aruncaţi în apă în zona Meggetland”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Mapamond » Bărbat de 60 de ani, care împinge oameni într-un canal cu apă, căutat cu disperare de poliţişti, în Scoţia