Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră făcută de poliţişti, în timp ce căutau un adolescent de 16 ani, dispărut de trei zile în Scoţia

Speranţe spulberate pentru o familie care îşi căuta fiul dispărut de duminică seara, în Ardvasar, Scoţia. Autorităţile i-ar fi găsit trupul neînsufleţit, adăugând mai mult mister tragediei.

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 15:34

William Clarke
Descoperire macabră făcută de poliţişti, în timp ce căutau un adolescent de 16 ani, dispărut de trei zile în Scoţia - Facebook / Google Maps

William Clarke a fost dat dispărut din Ardvasar, Skye, duminică seara, declanșând o amplă căutare a autorităţilor, împreună cu familia şi alţi voluntari, în speranţa că va fi găsit. Au intervenit inclusiv elicoptere de poliţie şi echipaje de la Garda de Coastă.

Mai multe echipaje de salvamontişti şi scafandri au fost, de asemenea, solicitate pentru a ajuta la căutarea lui William. Ofițerii au anunțat tragica descoperire în această dimineață, relatează The Sun. O identificare oficială urmează să aibă loc, dar familia lui William a fost informată.

Polițiștii au spus că nu există circumstanțe suspecte în jurul tragediei.

„Condoleanțele noastre sunt îndreptate spre familia şi prietenii lui William. Familia lui a cerut ca intimitatea să le fie respectată în această perioadă dificilă. Aș dori să mulțumesc tuturor agențiilor și voluntarilor care au ajutat la căutarea lui William”, a declarat inspectorul Isla Campbell.

Pe acelaşi subiect

Comunitatea, afectată de vestea tragică

Vestea a îndurerat şi mai tare comunitatea deja greu încercată, după moartea unui tată „minunat” care şi-a pierdut viaţa la doar 35 de ani. Kirill Kokorev a pierit în urma unui accident mortal pe drumul de legătură A723 Carfin cu Holytown, Motherwell.

Incidentul a avut loc în jurul orei 5.45, marți, 12 aprilie, între un Mercedes de culoarea neagră și un vehicul de marfă maro UPS.

Serviciile de urgență au intervenit, dar Kirill, care era șoferul mașinii, a fost declarat mort la fața locului, în ciuda eforturilor depuse de medici. Acesta lasă în urmă doi copii în vârstă de cinci și un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Descoperire macabră făcută de poliţişti, în timp ce căutau un adolescent de 16 ani, dispărut de trei zile în Scoţia