Antena Meniu Search
x

Criminalul poreclit ”Jack Spintecătorul” din China, care a ucis 11 femei și fetițe, a fost executat. Cea mai tânără victimă avea 8 ani

Gao Chengyong, unul dintre cei terifianți criminali în serie din lume, poreclit ”Jack Spintecătorul” din China, a fost executat, scrie news.sky.com.

Criminalul chinez Gao Chengyong a fost executat - Criminalul Gao Chengyong a fost executat

Gao Chengyong, unul dintre cei terifianți criminali în serie din lume, poreclit ”Jack Spintecătorul” din China, a fost executat, scrie news.sky.com.

Gao Chengyong (54 de ani) a violat și ucis 11 femei și fetițe, pe parcursul a 14 ani, cea mai tânără victimă având doar 8 ani.

Bărbatul a primit porecla de ”Jack Spintecătorul” din China din cauza modului cumplit în care își mutila victimele, după ce le viola și ucidea.

Gao Chengyong le tăia sânii, organele genitale, urechile și mâinile.

Pe acelaşi subiect

Crimele au fost comise în nord-vestul Chinei, în orașul Baiyin, din provincia Gansu, și în orașul Baotou, din Mongolia, între anii 1988 și 2002.

Bărbatul urmărea și ataca doar femei sau fetițe îmbrăcate în roșu.

După 28 de ani de căuări, Gao Chengyong a fost prins în 2016, după ce un unchi al lui Gao a fost reținut pentru o altă infracțiune, iar ADN-ul acestuia i-a dus pe polițiști spre criminalul în serie.

În timpul procesului care a durat doi ani, el a recunoscut toate acuzațiile, și a fost condamnat la moarte în martie 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Criminalul poreclit ”Jack Spintecătorul” din China, care a ucis 11 femei și fetițe, a fost executat. Cea mai tânără victimă avea 8 ani