Antena Meniu Search
x

De ce să apelați la serviceul APB, autorizat BMW

Atunci când aveți o mașină de ale cărei calități sunteți convinși, trebuie să faceți tot ce este necesar pentru a o menține în cele mai bune condiții de funcționare.

de Redactia Observator

la 21.06.2019, 17:29

De ce să apelați la serviceul APB, autorizat BMW
De ce să apelați la serviceul APB

Atunci când aveți o mașină de ale cărei calități sunteți convinși, trebuie să faceți tot ce este necesar pentru a o menține în cele mai bune condiții de funcționare. Acest lucru nu se poate realiza fără să aveți grijă să respectați întocmai condițiile de exploatare, reviziile și schimburile necesare și să sesizați din timp orice probleme pot apărea.

Pentru a reuși să realizați acest lucru va trebui să aveți grijă atât de întreținerea mașinii, cât și în alegerea service-ului cu care preferați să colaborați. Asta pentru că, de cele mai multe ori doar un service de marcă, autorizat poate garanta calitatea celor mai bune revizii, reparații sau intervenții.

Dacă sunteți din București și sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru asigurarea parametrilor optimi de funcționare a mașinii voaste, dacă optați pentru serviceul APB, autorizat BMW, aveți posibilitatea de a vă bucura de cele mai avantajoase servicii și prețuri.

Pentru a putea primi autorizarea necesară, un service trebuie să satisfacă o serie de criterii extrem de exigente. Repararea, recondiționarea sau înlocuirea de componente sau ansambluri de sisteme de la un autoturism pentru a fi profesioniste trebuie să fie realizate în anumite condiții tehnice deosebit de stricte. Fiind vorba despre siguranța oamenilor și despre siguranța în trafic, astfel de intervenții trebuie să fie realizate fără riscuri sau erori. În plus toate echipamentele și tehnica folosite trebuie să fie de un anumit nivel și de cea mai bună calitate.

Având în vedere evoluția motorizărilor și evenimentele legate de trucarea unor teste, nu trebuie să uităm și de un alt aspect foarte important care permite acceptarea în circulație a unor autoturisme, respectiv respectarea normelor de poluare și de protecție a mediului înconjurător.

Pentru a fi autoriazat ca service pentru o anumită marcă, un astfel de loc trebuie să facă dovada că poate presta servicii de calitate și deține toate echipamentele necesare pentru:

1. Repararea, întreținerea, reglarea și recondiționarea următoarelor ansambluri mecanice:

  • motor și instalații anexe – de alimentare prin carburație / injectie mas/mac, de răcire, de evacuare, de pornire integrată sau independentă și componentele acestora;

  • transmisie (cutie de viteze mecanică/automată, ambreiaj, etc.) și componentele acesteia;

  • sistemul de rulare și componentele acestuia;

  • sistemul de direcție și componentele acestuia;

  • sistemul de frânare și componentele acestuia;

  • înlocuiri de materiale de exploatare.

2. Reparara, întreținerea și reglarea echipamentului electric și electronic:

  • instalația electrică de pornire a motorului, încărcare a bateriilor de acumulatori și componentele acestora;

  • instalația electrică de iluminare și semnalizare și componentele acesteia;

  • sistemul de gestiune electronică a motorului și ale sistemelor autovehicului.

3. Repararea și redresarea structurii caroseriei:

  • repararea caroseriei fără structura de rezistență, care necesită demontarea de componente mecanice și electrice;

  • repararea structurii de rezistență a caroseriei, inclusiv ansamblu față;

  • redresarea structurii caroseriei.

4. Înlocuire de șasiuri și caroserii.

5. Repararea anvelopelor și camerelor de aer:

  • la rece

  • la cald, prin vulcanizare

6. Montare, reparare, verificare și/sau etalonare a produselor utilizate la vehicule.

7. Dezmembrare a vehiculelor scoase din uz și a componentelor acestora.

8. Modificari constructive și reconstrucție a vehiculelor rutiere.

Acestea sunt cele mai importante aspecte, pe care orice service și cu atât mai mult unul de marcă trebuie să domonstreze că le poate soluționa.

De ce să apelați la un service specializat marca BMW, autorizat RAR?

  • La un service specializat aveți garanția că veți beneficia întotdeauna de specialiști cu experiență, care știu să constate și să remedieze orice defecțiune apărută.

  • De aici puteți procura piese de schimb originale.

  • Dispun de aparatura și softul necesar pentru o diagnoză corectă.

  • Vă pot oferi cele mai avizate sfaturi și soluții pentru menținerea funcționării optime a mașinii voastre.

  • Sunt la curent cu ultimele tehnologii folosite de marcă pentru constatarea și remedierea defecțiunilor.

De ce să apelați la servcieul APB, autorizat BMW?

Fiind un service dedicat, administrat de persoane care nutresc aceeași pasiune ca și voi pentru acastă marcă de autoturism, aici aveți mereu garanția că vă veți bucura de cele mai bune și mai sigure servicii destinate întreținerii și reparării autoturismului vostru. Aici veți beneficia de servicii de calitate la prețuri corecte și accesibile. Mecanicii service-ului vă vor oferi de fiecare dată cele mai bune soluții pentru întreținerea și repararea autoturismului vostru.

Competențele autorizate de reparare a autoturismelor vin cu următoarele specificații:

  • calitate fără compromisuri pentru a păstra cea mai bună performanță a BMW-ului vostru;

  • garanție pentru toate serviciile și piesele;

  • certitudinea că vor fi respectate aceleași standarde exigente pe care le-ați așteptat întotdeauna de la furnizorul vostru de servicii BMW.

Pentru a vă bucura cât mai mult timp de cea mai bună funcționare a autoturismului vostru și pentru a-i păstra cât mai mult timp valoarea, este bine să aveți mereu un comportament responsabil și să-i asigurați mașinii voastre service-ul de care are nevoie. Toți producători de autoturisme recomandă acest tip de comportament!

Dacă doriți să aveți parte de o experiență plăcută, de servicii de calitate și de priceperea unor mecanici specializați, accesați pentru o programare site-ul Apbservice.ro și alegeți performanța unui service autorizat BMW.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » De ce să apelați la serviceul APB, autorizat BMW