Antena Meniu Search
x

Două contabile din Dâmboviţa şi-au însuşit peste 660.000 lei din fondurile mai multor şcoli. Femeile, cercetate pentru delapidare

Două femei, administratori financiari la 8 unităţi de învăţământ din Dâmboviţa, au fost reţinute de poliţie după ce au fost acuzate de delapidare. Acestea şi-ar fi însuşit peste 660.000 de lei din banii instituţiilor în perioada 2016 – 2019, relatează news.ro.

de Redactia Observator

la 11.05.2023 , 12:41

- Shutterstock

”La data de 10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în localităţile Târgovişte şi Aninoasa, la domiciliile a două femei de 44 şi 41 de ani”, a transmis, joi, Poliţia Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că cele două persoane sunt cercetate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunii de delapidare.

Cele două femei au fost reţinute

Articolul continuă după reclamă

”Din cercetările efectuate a reieşit faptul că bănuitele, în perioada 2016 - 2019, în calitate de administratori financiari la opt unităţi de învăţământ, din judeţul Dâmboviţa, şi-ar fi însuşit pe nedrept, în mod fraudulos, 665.692 de lei din resursele financiare ale respectivelor unităţi şcolare”, a mai transmis sursa citată.

Cele două femei au fost reţinute pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Justitie » Două contabile din Dâmboviţa şi-au însuşit peste 660.000 lei din fondurile mai multor şcoli. Femeile, cercetate pentru delapidare