Antena Meniu Search
x

Video Român executat de traficanţii de droguri din Spania, în faţa fratelui. I-ar fi înşelat la o afacere cu droguri

Baie de sânge în Spania, unde doi români, fraţi, au fost atacaţi de traficanţi de droguri. După o luptă violentă de stradă, mafioţii i-au împuşcat pe amândoi, iar unul dintre bărbaţi a murit pe loc. Întreaga confruntare a fost filmată de martori. Imaginile sunt acum probe într-o anchetă a poliţiei care vorbeşte despre o reglare de conturi. 

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 21:01

"Mama mea, ce s-a dezlănţuit aici, eşti nebun!" Traficanţii de droguri au coborât dintr-o maşină cu numere de Franţa şi s-au năpustit asupra celor doi români care lucrau într-un service auto din Girona. I-au lovit cu bare de metal şi cu bâte. Cei doi fraţi au încercat să reziste, dar au fost copleşiţi numeric. Emil, unul dintre ei, a căzut inconştient pe asfalt după ce primeşte o lovitură în cap. Înspăimântaţi, martorii care filmau au chemat Poliţia.

Executat de traficanţii de droguri

Fratele lui Emil a încercat cu disperare să îl protejeze, dar unul dintre traficanţi a scos pistolul şi a tras în ei. Atacatorii au izbutit să fugă înainte să ajungă poliţiştii. Ca să îi găsească, anchetatorii au închis drumuri, au făcut filtre la ieşirile din Girona şi au alertat colegii din toată provincia. La peste 24 de ore de la atac, traficanţii sunt de negăsit. Tot ce se ştie este că ar fi marocani.

Vezi și

"Poliţiştii caută banda cu care s-au luptat muncitorii unui atelier mecanic. În acest moment, ipoteza principală este că a fost vorba despre o confruntare între bande implicate în traficul de droguri", se arată la televiziunea spaniolă.

Potrivit unor surse Observator, incidentul a fost de fapt o reglare de conturi. Se pare că cei doi fraţi i-ar fi înşelat pe traficanţii de droguri cu 800 de kilograme de canabis. Acasă, într-un sat de munte din Bistriţa-Năsăud, localnicii nu înţeleg ce s-a întâmplat cu tinerii liniştiţi pe care îi ştiau ei. "Nu am auzit rău de ei", spun vecinii lor. "Sunt persoane foarte bune, băieţi buni, harnici harnici", zice altcineva.

Trupul românului împuşcat de traficanţii de droguri a fost dus la Institutul de Medicină Legală din Girona. Împuşcat şi el în picior, fratele supravieţuitor a fost externat astăzi şi este la dispoziţia anchetatorilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Stiri externe » Român executat de traficanţii de droguri din Spania, în faţa fratelui. I-ar fi înşelat la o afacere cu droguri