Antena Meniu Search
x

Femeie la un pas de moarte după ce a primit în casă un bărbat fără adăpost, în SUA. Modul cumplit în care a atacat-o

O femeie din Utah a fost atacată cu un cuțit în propria casă de un bărbat fără adăpost, pe care îl lăsase să-i pătrundă în locuință pentru a face un duș. Victima a ajuns la spital iar agresorul la închisoare.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 09:59

Femeie la un pas de moarte după ce a primit în casă un bărbat fără adăpost, în SUA. Modul cumplit în care a atacat-o - Profimedia Images

Polițiștii din Salt Lake City au fost chemați la apartamentul femeii, duminică, în jurul orei 17.00, și au descoperit-o acolo pe victimă cu o rană la gât, sângerând puternic.

Victima, a cărei identitate nu a fost dezvăluită de poliție, a fost transportată la spital pentru o intervenție chirurgicală de urgență. Ulterior, medicii au transmis că starea femeii este critică, dar stabilă, scrie Fox News.

Ea le-a spus polițiștilor că l-a lăsat la ea în casă pe bărbatul care a atacat-o ca să își facă un duș, și l-a descris drept o persoană fără adăpost. 

Suspectul, Eric Jones, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat la aproape 3 kilometri distanță de apartamentul femeii căreia i-a tăiat gâtul. El a fost acuzat de agresiune agravată. 

Detectivul de poliție din Salt Lake City, Michelle Mechling, a spus că nu este clar dacă victima îl cunoștea pe suspect. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » Femeie la un pas de moarte după ce a primit în casă un bărbat fără adăpost, în SUA. Modul cumplit în care a atacat-o