Antena Meniu Search
x

Se introduc zboruri noi pe un aeroport important din România. Prețurile biletelor încep de la 99 euro

Aeroportul din Sibiu va fi legat, din luna iulie, prin noi zboruri directe de Nuremberg și Stuttgart (Germania), Milano-Malpensa și Roma-Fiumicino (Italia) și Barcelona (Spania).

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 07:26

Se introduc zboruri noi pe un aeroport important din România. Prețurile biletelor încep de la 99 euro - Profimedia / imaginie ilustrativă

Compania românească FlyLili a anunțat, luni, deschiderea a cinci noi zboruri internaționale directe de pe Aeroportul Internațional Sibiu, începând cu luna iulie 2024. Noile destinații sunt Nuremberg și Stuttgart (Germania), Milano-Malpensa și Roma-Fiumicino (Italia) și Barcelona (Spania).

"Suntem o companie aeriană în dezvoltare și am acordat o atenție deosebită pregătirilor necesare înainte de a deschide aceste noi rute. Primul pas l-am făcut la Sibiu, un aeroport cu un mare potențial de creștere. Odată cu extinderea flotei noastre, continuăm să creștem la Aeroportul Internațional Sibiu. Am ales ca primele zboruri din Sibiu să fie către cele mai importante destinații europene, dorindu-ne să ne consolidăm poziția în acest aeroport strategic", a declarat Cătălin Cotrut, CEO FlyLili, potrivit Mediafax.

Directorul Aeroportului Internaţional Sibiu: "Suntem încântați să anunțăm un nou capitol"

Articolul continuă după reclamă

Prețurile biletelor încep de la 99 euro per segment de zbor.

"Suntem încântați să anunțăm un nou și important capitol pentru Aeroportul Internațional Sibiu. FlyLili, o companie aeriană cu origini sibiene, a decis să-și bazeze o aeronavă la aeroportul nostru și să deschidă cinci noi destinații europene. Această decizie nu doar că subliniază potențialul semnificativ de creștere al aeroportului nostru, dar și întărește legăturile noastre cu comunitatea locală. Extinderea rețelei de zboruri va aduce beneficii economice și va spori accesibilitatea Sibiului către principalele destinații europene", a declarat Marius Ioan Gîrdea, directorul Aeroportului Internațional Sibiu.

Noile zboruri vor fi operate începând cu data de 20 iulie 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Stiri economice » Se introduc zboruri noi pe un aeroport important din România. Prețurile biletelor încep de la 99 euro