Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Săgetător. Aveţi nevoie de multă înţelepciune în această perioadă, aşa că aveţi mare grijă la ce decizii luaţi.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 17:20

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Săgetător - Shutterstock

Aceasta este o săptămână foarte spirituală pentru tine, iar luni în special te vei simți atras de meditație, intuiții psihice, ideea de divinitate, nevoia de liniște și împăcare. Pe măsură ce Marte face aspect cu Neptun, toate aceste lucruri au multă înțelepciune de oferit, privești evenimentele și sensul vieții tale într-un mod diferit. 

Horoscop bani 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Săgetător

Există o nevoie de a ști, de a cunoaște, iar pe măsură ce Venus face aspect cu Neptun în ziua de marți, s-ar putea să găsești și o modalitate de a câștiga bani prin darurile tale spirituale, deși ar trebui să fii atent să nu te iluzionezi. Este o perioadă incertă pentru tine, atât ca intenții, cât și ca sentimente, dar mai ales ca percepție asupra a ceea ce se întâmplă. Este dificil să identifici adevărata natură a lucrurilor, să vizualizezi un scop.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Săgetător

Pe acelaşi subiect

Eclipsa de Soare din Săgetător de sâmbătă este un moment important pentru tine și vorbește despre identitatea ta și despre modul în care alegi să avansezi în viață, pentru că acest fenomen se petrece în zodia ta. Ai câteva decizii importante de luat, iar acum acestea nu mai suportă amânare. Ține minte că important ești tu, iar deciziile de acum trebuie să fie în favoarea ta!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Săgetător