Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Taur

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Taur. Este esențial să existe limite în relaţia cu celelalte persoane. În relaţie vei fi inspirat.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 17:21

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Taur
Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Taur

Sextilul Soare/Mercur-Saturn îți crește încrederea, în timp ce sextilul Venus-Neptun te ajută să poți obține sprijin din partea oamenilor apropiați sau comunității mai extinse pentru idealurile pe care încerci să le împărtășești. Latura socială este bine susținută, ar trebui să profiți de încrederea în tine și să interacționezi mai mult cu oamenii.

Horoscop dragoste săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Taur

Săptămâna aceasta, ești inspirat să-ți creezi obiective comune cu partenerul tău – sau cu cei mai apropiați, dacă ești singur – și să lucrezi împreună la ceva care contează pentru tine. Trigonul Marte-Neptun de luni este un aspect deosebit de inspirat pentru acest lucru.

Horoscop bani săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

Pentru tine Eclipsa de Soare de sâmbătă, vine cu nevoia setării de limite și granițe. Poate chiar financiare. S-ar putea să fi fost prea brutal în relațiile cu ceilalți sau poate ai permis altora să se comporte nepotrivit cu tine. Asta trebuie să se oprească și ar trebui să te oprești. Este esențial să existe limite cunoscute atât de tine, cât și de ceilalți.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Taur