Antena Meniu Search
x
LIVE

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Leu

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Leu. Problemele de familie s-ar putea rezolva, cu multă compasiune, în această săptămână, în special luni, când Marte face trigon cu Neptun și încurajează o înțelegere reciprocă mult mai bună, care aduce echilibru în familie.

De Redactia Observator la 26.11.2021, 17:19
Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Leu
Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Leu - Shutterstock

Acest lucru oferă un sentiment de ușurare, în special marți, când Soarele și Mercur se aliază cu Saturn, permițând acestei stări de bine să se reflecte și în cadrul relației pe care o ai. Ar fi indicat să faci tot ceea ce este necesar pentru a petrece timp cu partenerul. Nevoia de consolidare există, iar acum este un moment potrivit de a lucra la acest aspect.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Leu

Eclipsa de soare de sâmbătă are loc în zona ta de risc și te încurajează să faci un salt plin de încredere. Acesta este un moment foarte bun pentru a trata fricile și fobiile și pentru a permite emoțiilor tale să se circule libere - nu reține nimic. Dacă ai situații sau contexte care te fac să te simți nesigur, acum este momentul să îți iei inima în dinți și să faci ceea ce ai vrut de mult. Nu există moment mai potrivit ca acesta, așa că nu-l rata! 

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Leu