Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Peşti

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Peşti. Noi experiențe te atrag săptămâna aceasta și de tedermină să ieși din zona de confort. Caută de luni trigonul Marte-Neptun pentru a te încărca cu  încrederea de care ai nevoie.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 17:20

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Peşti - Shutterstock

Orice lucru care implică călătorii sau aventură, experiențe în aer liber va fi deosebit de bun pentru a vă potența încrederea în tine.

Horoscop bani 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Peşti

Aspectele de la Soare/Mercur la Saturn și Neptun la Venus își joacă, de asemenea, rolul lor, oferindu-ți sprijin și încurajare din partea prietenilor și a celor dragi și amintindu-ți că ești mult mai capabil decât credeți. Toată lumea te împinge de la spate, însă tocmai tu ești cel care frânează acțiunile, cel care are dubii, îndoieli și frici.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Peşti

Pe acelaşi subiect

Într-adevăr, Eclipsa de Soare din aria zodiacală care pentru tine reprezintă imaginea și statutul poate provoca o mini-criză care te pune în centrul atenției – dar asta te va ajuta, pentru că vei învăța că ești un individ puternic, capabil, care nu trebuie să se teamă orice. Practic Universul face terapie prin expunere cu tine, te pune fix în fața situațiilor de care fugi și te temi. Nu-ți face griji! Du-te!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Peşti