Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Capricorn

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Capricorn. Prieteniile vor fi importante săptămâna aceasta și îți va plăcea în mod special să cunoști oameni noi care să te înțeleagă intelectual.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 17:20

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Capricorn - Shutterstock

Când Marte face trigon cu Neptun luni, este și un moment bun pentru a întâlni oameni care pot lucra cu tine pentru o cauză comună, fie că este politică, caritabilă, profesională.

Horoscop bani 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Capricorn

Există și un element spiritual în interacțiunile tale de grup, cel mai probabil marți, când se petrece sextilul Soare/Mercur-Saturn vei fi conștient de cum împărtășiți valorile cu alte persoane cu gânduri similare, iar sextilul Venus-Neptun activează elementele spirituale ale identității voastre. Coeziune de grup este foarte bună, dacă conduci o echipă acesta este un excelent moment pentru a o consolida, prin acțiuni non-formale, care vizează mai mult partea personală, emoțională.

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Capricorn

Pe acelaşi subiect

Poate că nu este surprinzător că Eclipsa de Soare de sâmbătă în sectorul astral care are semnificații spirituale, psihologice. Este posibil ca această eclipsă să te pună în fața unor emoții pe care ai încercat întotdeauna să le controlezi. Iată că acum este momentul să te lași dus de val, deși acest lucru nu îți este caracteristic. Te poți confrunta cu insomnii puterice și o nemulțumire generalizată, dar mergi întotdeauna către cauza problemelor, nu către efecte.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Capricorn