Antena Meniu Search
x
LIVE

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Berbec. Ideile şi idealurile pot face diferenţa. Vei fi un sprijin pentru cei apropiaţi şi îţi vei extinde orizonturile.

De Redactia Observator la 26.11.2021, 17:21
Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Berbec
Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Berbec - Shutterstock

Știi ce vrei să faci pentru a îmbunătăți situația, dar ai ezitat mereu să acționezi în acest sens. Luni, trigonul Marte-Neptun ar putea fi impulsul pe care l-ai așteptat, deoarece îți dai seama că ideile și idealurile tale pot face diferența până la urmă.

Horoscop dragoste săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Berbec

Marți este o zi deosebit de bună pentru a modifica o anumită situație care te neliniștește. Îi poți aduce și pe alții la bord cu ajutorul sextilului Soare/Mercur-Saturn și în acest mod vei simți că poți să îi sprijini pe cei din jur, că poți fi un real ajutor și că astfel de comportamente altruiste sunt absolut esențiale pentru tine în această perioadă.

Horoscop bani săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Berbec

Pe acelaşi subiect

Eclipsa de soare de sâmbătă te îndeamnă să îți extinzi orizonturile. Ai avut o viziune prea restrânsă asupra vieții. Cauți noi puncte de vedere, să percepi noi filosofii de viață, vizitează locuri noi, întâlnește oameni noi. Schimbarea vine prin multe minți care lucrează împreună. Simți nevoia de ceva nou, poate o schimbare de carieră, cu beneficii financiare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Berbec