Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Gemeni. Eclipsa te va influenţa și nu este bine să iei decizii priprite.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 17:21

Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Gemeni
Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Gemeni

Concentrează-te pe găsirea unor modalități de a-ţi îmbunătăți eficiența la locul de muncă sau atmosfera în care îți poți face treaba. Ai multe idei despre cum să îmbunătățești lucrurile, în special luni, când Marte face trigon cu Neptun – unele dintre ele par a nu se potrivi acum, dar s-ar putea să le fi sosit momentul!

Horoscop dragoste săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Gemeni

Veți primi foarte mult suport și sprijin din partea partenerului, datorită aspectului dintre Soare/Mercur și Saturn, și te poți aștepta aștepta, de asemenea, la reacții favorabile din partea figurilor de autoritate, aspectul Venus-Neptun ajutându-te să îţi îmbunătățești abilitățile de persuasiune.

Eclipsa de Soare de sâmbătă are loc în sectorul dragostei pentru tine – acest lucru ar putea aduce un șoc sau o revelație despre partener, dar este probabil să-ți influențeze propria creștere personală într-un mod pozitiv.

Pe acelaşi subiect

Horoscop bani săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Gemeni

Tu ești influențat în mod direct de această eclipsă și nu este bine să iei decizii priprite, pentru că este o perioadă de confuzie. Concentrează-te pe emoții și comunică-le în cadrul relației tale. Dacă ești singur, s-ar putea să te simți compleșit, învață să fii prieten cu tine și dă un nou sens singurătății.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

  •  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Gemeni