Antena Meniu Search
x
LIVE

Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Vărsător

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Vărsător. Lasă-ți ambițiile libere săptămâna aceasta, pentru că vibrațiile cosmice se aliniază pentru a-ți susține succesul.

De Redactia Observator la 26.11.2021, 17:20
Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Vărsător - Shutterstock

Luni, trigonul Marte-Neptun este foarte promițător, mai ales dacă vrei să lucrezi într-un domeniu creativ sau artistic.

Horoscop bani 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Vărsător

Marți ar trebui să descoperi că sextilul Soare/Mercur-Saturn oferă un sprijin puternic din partea prietenilor sau a echipei de lucru, iar sextilul Venus-Neptun din aceeași zi evidențiază banii care vin dintr-o direcție imaginativă sau neobișnuită. Astfel îți poți dedica timpul și energia aspectelor profesionale care acum îți pot aduce câștiguri suplimentare față de trecut. Este important să fii atent la propunerile celorlați, mai ales când sunt discuții despre noi proiecte care au nevoie de echipe pentru a funcționa. 

Horoscop dragoste 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 Vărsător

Pe acelaşi subiect

Eclipsa de Soare, totuși, are loc în sectorul tău social. Încearcă să îmbine dorința ta foarte rezonabilă de succes material cu dorința ta umanitară mai profundă pentru o societate mai bună. Cum poți lucra pentru a atinge ambele obiective? Cu siguranță există o cale! Dar mare atenție să nu fii părtinitor. Nu alerga după bani, dar nici nu face compromisuri doar de dragul celorlalți. Fii cumpătat!

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop 29 noiembrie - 5 decembrie 2021 pentru zodia Vărsător