Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 martie 2020. Decizie importantă în dragoste şi o speranţă

Horoscop 6 martie 2020. Astrologii întrevăd veşti bune pentru nativii zodiacului, în această zi. Aveţi ocazia de a pune în practică un plan la care aţi muncit multă vreme.

de Redactia Observator

la 05.03.2020, 13:37

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 6 martie 2020 - iStock | Getty Images
  • Nativii Berbec au nevoie de o vacanţă.
  • Gemenii trebuie să ia o decizie rapidă în dragoste.

Horoscop 6 martie 2020. Astrologii întrevăd veşti bune pentru nativii zodiacului, în această zi. Aveţi ocazia de a pune în practică un plan la care aţi muncit multă vreme.

În dragoste, unele zodii îşi vor lua inima în dinţi şi vor pune marea întrebare.

Horoscop 6 martie 2020 Berbec

Nativii Berbec au nevoie de o pauză, de o vacanţă. Deconectaţi-vă, închideţi-vă telefonul, nu mai răspundeţi la email-uri ori la apeluri, mai ales dacă aveţi ziua liberă şi nu sunteţi obligaţi să mergeţi la serviciu. Relaxaţi-vă, profitaţi de câteva momente de singurătate, mai ales pentru a vă reîncărca bateriile pentru o nouă perioadă de muncă.

Horoscop 6 martie 2020 Taur

Cei născuţi sub influenţa Taurului au norocul de a câştiga o sumă considerabilă de bani în această zi, ori în viitorul apropiat. S-ar putea ca o rudă apropiată să vă lase o moştenire, ori un şef care să observe potenţialul pe care îl aveţi să vă propună pentru a avansa în plan profesional. Bucuraţi-vă de schimbările care au loc astăzi.

Horoscop 6 martie 2020 Gemeni

Gemenii trebuie să ia o decizie rapidă în dragoste, căci în caz contrar vor ajunge să sufere multă vreme. Vorbiţi deschis despre ceea ce simţiţi, cereţi explicaţii, discutaţi însă cu tact, fiţi calmi, înţelegători. Uneori lucrurile nu sfârşesc aşa cum ne dorim, însă din orice întâmplare avem ce învăţa. 

Horoscop 6 martie 2020 Rac

Cei născuţi sub acest semn zodiacal au speranţa regăsirii unei vechi iubiri. Lăsaţi în urmă trecutul, căci destinul îşi va spune în final cuvântul. Vorbiţi despre problemele voastre,c ereţi ajutorul unui specialist în cazul în care vă este greu să vă deschideţi sufletul, să văd escărcaţi în faţa celor dragi. Toate se vor rezolva maid evreme sau mai târziu.

Horoscop 6 martie 2020 Leu

Leii vor avea parte de o ocazie unică, în acest final de săptămână. Este posibil să primească o invitație la un eveiment special, să cunoască o persoană cu adevărat încântătoare sau, pe plan profesional, să pune mâna pe o sumă de bani numai bună de îndeplinit dorințe. În orice caz, oportunitatea nu trebuie scăpată printre degete. Ascultă-ți instinctul și actionează cu încredere.

Horoscop 6 martie 2020 Fecioară

Fecioarele sunt cu moralul la cote maxime, iar asta datorită unei idei ce are potențialul de a le aduce câștiguri frumoase. Dacă pornești la drum, alege cu grijă camarazii și asigură-te că îți înțeleg viziunea. Nativii din Fecioară gândesc lucruri cu adevărat mari, nu accepta compromisuri care să-ți taie elanul, chiar dacă ele vin din partea unor persoane bine intenționate.

Horoscop 6 martie 2020 Balanță

Balanțele sunt pe punctul de a face schimbări profunde, care să le afecteze viața în următorii ani. Dacă instinctul îți spune că este momentul potrivit, acționează cu fermitate și nu lăsa îndoielile să te oprească din drum. Astfel de decizii nu sunt niciodată lipsite de încărcătură emoțională, așadar nu aștepta ca toate lucrurile să fie roz, pentru că nu se va întâmpla niciodată. Cu cât mai mare riscul, cu atât mai mare câștigul.

Horoscop 6 martie 2020 Scorpion

Scorpionii ar putea învăța pe propria piele că o decizie greșită este mai bună decât o decizie amânată. Unele lucruri vin și trec cu o viteză amețitoare, iar cine nu prinde ocazia din zbor rămâne cu regrete, în loc de amintiri. Peste ani vei rămâne doar cu ceea ce ai îndrăznit să faci, nu cu lucrurile de care te-ai ferit și pe care nu ai avut oportunitatea de a le trăi.

Horoscop 6 martie 2020 Săgetător

Pentru Săgetător, comunicarea înseamnă mai mult decât orice astăzi. Observațiile non-verbale vor fi mult mai importante decât cele verbale astăzi, așa că țineți-vă urechile și ochii deschiși. Având în vedere că lucrurile pot scăpa de sub control foarte uşor, nu pierdeţi nicio clipă din vedere că orice gest poate însemna ceva, mai ales când este vorba despre o situaţie importantă.

Horoscop 6 martie 2020 Capricorn

Capricornul are nevoie de câteva vise noi. Maxim de plictisit şi cu foarte puţină voinţă, va trebui să-şi schimbe mentalitatea către vizualizarea unui viitor luminos. Poate locul de muncă perfect pe care îl doriți, persoana pe care o doriți și viața pe care o doriți! Și nu îndrăzniți să pierdeți timpul îngrijorându-vă că veți eșua.

Horoscop 6 martie 2020 Vărsător

Viaţa publică a Vărsătorului urmează să ia o turnură neaşteptă, după ce va fi propus pentru o funcţie de conducere. O coincidență ciudată v-ar putea oferi oportunitatea mult așteptată, de a vă afla în fața unei mulțimi sau a unei camere de luat vederi. O mulțime de oameni noi vin în viața ta, deci este o sincronizare excelentă. Sunteți sigur că veți face o impresie minunată asupra tuturor. Puterea ta crește, așa că profită la maxim!

Horoscop 6 martie 2020 Pești

Peştii au fost întotdeauna ascultători buni, dar astăzi abilitatea dvs. de umăr pe care plânge toată lumea va fi pusă la grea încercare. Un prieten trist solicită din nou sfatul tău și, de data aceasta, s-ar putea să nu ai chef să te implici. Cu toate acestea, ajutându-l să își proceseze sentimentele, îți vei dezvolta abilitățile tale de comunicare și îţi vei menţine imaginea de bun prieten.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 martie 2020. Decizie importantă în dragoste şi o speranţă