Antena Meniu Search
x

O mamă a furat aproape un milion de lire sterline de la firma unde lucra. Femeia din Marea Britanie a cheltuit suma pe produse de lux

O femeie din Marea Britanie a furat aproape un milion de lire sterline, pentru a-și finanța stilul de viață luxos. Banii au fost luaţi chiar din conturile companiei pentru care lucra. Odată ce a fost prinsă, femeia a spus că a recurs la acest gest, pentru că suferea de depresie şi doar lucrurile scumpe îi mai ridicau moralul.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 20.11.2020, 12:12

Femeia a furat aproximativ un milion de lire sterline
Britanica a furat banii pentru a achiziţiona produse şi servicii de lux - Profimedia Images
  • O femeie din Marea Britanie a furat bani din conturile firmei pentru care lucra
  • Ea a spus că a folosit banii pentru vacanțe, mașini şi chiar pentru propria nuntă
  • Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19

O britanică a fost condamnată la închisoare, după ce şi-a transferat aproape un milion de lire sterline în conturile personale, direct din banii angajatorului.  Aceasta lucra din 2010 în cadrul companiei și a continuat să transfere bani până anul trecut.

O anchetă a fost deschisă, după ce angajatorul a observat o activitate suspectă în conturile firmei. Cum femeia avea o funcţie administrativă în companie, ea avea deplin acces la finanţe. La scurt timp, aceasta a fost raportată la poliţie. Surpriza uriaşă a venit abia când compania şi-a dat seama despre ce sumă uriaşă era vorba, potrivit dailystar.co.uk.

Femeia în vârstă de 34 de ani, mamă a trei copii, a recunoscut că este responsabilă pentru furturi, atunci când a fost chemată de oamenii legii pentru interogatoriu. Ea a spus că a folosit banii pentru vacanțe, mașini şi chiar pentru propria nuntă. Femeia susţine că suferea de depresie, iar lucrurile scumpe aveau un efect vindecător asupra ei.

''A recunoscut că și-a plătit nunta, mașinile, îmbunătățirile casei și sărbătorile cu banii pe care i-a furat, precum și obiecte de lux, cum ar fi căzi cu hidromasaj'', au declarat autorităţile locale.

Femeia a fost acuzată de furt şi spălare de bani, după ce a pledat vinovată. Ca urmare, ea a fost condamnată la cinci ani şi jumătate de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O mamă a furat aproape un milion de lire sterline de la firma unde lucra. Femeia din Marea Britanie a cheltuit suma pe produse de lux