Antena Meniu Search
x

O femeie din Botoşani şi-a trimis soţul beat să doarmă în magazie şi l-a găsit în ştreang

O femeie din Botoşani, care tocmai avusese un scandal monstru cu soţul ei beat, l-a trimis pe acesta să doarmă în magazie, până îi trec aburii alcoolului. Femeia s-a dus să-l verifice după ceva timp, găsindu-l pe acesta în ştreang.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.05.2019, 16:08

O femeie din Botoşani şi-a trimis soţul beat să doarmă în magazie şi l-a găsit în ştreang

O femeie din Botoşani, care tocmai avusese un scandal monstru cu soţul ei beat, l-a trimis pe acesta să doarmă în magazie, până îi trec aburii alcoolului.

Femeia s-a dus să-l verifice după ceva timp, găsindu-l pe acesta în ştreang. Speriat, femeia a încerca să îl ajute singură, apoi a sunat la 112, sperând ca medicii să mai poată face ceva pentru el.

Şi-a trimis soţul beat să doarmă în magazie, l-a găsit în ştreang

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Draxini, judeţul Botoşani, a fost găsit spânzurat. Din spusele apropiaţilor, acesta a avut o ceartă cu soţia, care l-a dat afară din casă şi l-a trimis să doarmă în magazie, potrivit monitorulbt.ro.

Pe acelaşi subiect

Speriată, femeia a sunat la 112, în speranţa că soţul ei ar mai fi putut fi salvat, însă intervenţia cadrelor medicale a fost în zadar.

"Din păcate, decesul era survenit de câteva ore şi pacientul nu a mai putut fi resuscitat. A fost declarat decesul, cazul fiind preluat de colegii legişti", au precizat medicii.

Poliţiştii au început o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Botoşani şi-a trimis soţul beat să doarmă în magazie şi l-a găsit în ştreang