Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cum preparăm vinul perfect

Cine nu iubește un pahar de vin fiert iarna, mai ales în perioada Sărbătorilor? Nu toate soiurile şi sortimentele sunt însă potrivite. Specialiştii ne recomandă vinuri tinere, nematurate, un demisec sau demidulce, cu arome mai puţin intense. Pentru un gust perfect, contează şi condimentele dar şi ce mâncare asociem licorii aromate.

de Clara Mihociu

la 15.12.2025 , 14:32

Deși pentru consumatorul de rând nu contează detaliile, experţii se uită la mai multe lucruri atunci când cumpără un vin pentru fierbere.

Gustul inconfundabil și aromat vine la pachet cu beneficii pentru organism: este şi antioxidant.

Cât despre cantitate, nutriționiștii spun că un pahar la 2-3 zile este suficient.

Articolul continuă după reclamă
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Ce alegeţi pentru masa de Crăciun?
Observator » Ştiri sociale » Cum preparăm vinul perfect