Antena Meniu Search
x

Tatăl a 5 copii şi-a pus capăt zilelor, fiind găsit de fiul său cel mare în nucul vecinului, la Vaslui

Tatăl a cinci copii din Vaslui, care dispăruse de acasă, fost găsit fără viaţă de fiul cel mare al bărbatului, în vârstă de 18 ani, spânzurat în nucul unui vecin. Băiatul a chemat imediat o ambulanţă, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.05.2019, 11:48

Tatăl a 5 copii din Vaslui, găsit mort în nucul unui vecin - Profi Media

Tatăl a cinci copii din Vaslui, care dispăruse de acasă, fost găsit fără viaţă de fiul cel mare al bărbatului, în vârstă de 18 ani, spânzurat în nucul unui vecin.

Băiatul a chemat imediat o ambulanţă, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Tatăl a 5 copii din Vaslui, găsit mort în nucul unui vecin

Un bărbat de 46 de ani din localitatea Fâstâci, comuna Cozmești, tată a cinci copii, bolnav de ciroză, a decis să-și pună capăt zilelor. Bărbatul a plecat de acasă, a mers in curtea unui vecin și acolo și-a pus capăt zilelor, intr-un nuc, potrivit vremeanoua.ro.

Tragedia a fost descoperită de fiul cel mai mare al bărbatului, în vârstă de 18 ani.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, dar medicii nu au putut decât să constate decesul. In cauză a fost deschis dosar penal și polițiștii fac cercetări pentru a stabili, cu exactitate, ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Tatăl a 5 copii şi-a pus capăt zilelor, fiind găsit de fiul său cel mare în nucul vecinului, la Vaslui