Antena Meniu Search
x

Un chinez, răpit în urmă cu 3 decenii, și-a regăsit mama cu ajutorul unui desen publicat pe internet

Un bărbat din China, care a fost răpit în urmă cu 30 de ani, și-a reîntâlnit mama biologică după ce a desenat din memorie o hartă a satului copilăriei sale, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 29.05.2022, 09:20

Un chinez, răpit în urmă cu 3 decenii, și-a regăsit mama cu ajutorul unui desen publicat pe internet
Un chinez, răpit în urmă cu 3 decenii, și-a regăsit mama cu ajutorul unui desen publicat pe internet - Weibo

Li Jingwei avea doar patru ani când devenit victima unei rețele de de trafic de persoane. Jingwei a fost răpit din apropierea orașului Zhaotong din sud-vestul provinciei Yunnan, în 1989, și ulterior a fost vândut unei familii care locuia la peste 1.800 km distanță, potrivit BBC.

Pentru că nu a putut accesa bazele de date ADN și nici nu și-a întrebat părinții adoptivi, Li a apelat la ajutorul internetului. A desenat din memorie harta satului său natal, iar oamenii legii au reușit să identifice locul din care a fost răpit. 

Citește și: Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie

Pe 1 ianuarie 2022, după efectuarea unui test ADN, Li a putut să-și revadă mama naturală după 33 de ani. Cei doi au plâns și s-au îmbrățișat.

”33 de ani de așteptare, nenumărate nopți nedormite și, în final, o regăsire la 13 zile după ce am postat o hartă desenată din memorie. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat”, a scris bărbatul pe rețeaua de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » Un chinez, răpit în urmă cu 3 decenii, și-a regăsit mama cu ajutorul unui desen publicat pe internet