Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 14 august 2021. Din nou caniculă în vestul și sudul României. Atmosferă frumoasă pe litoral

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 14 august 2021. Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a teritoriului.

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 15:42

prognoza meteo 14 august 2021
Vremea 14 august 2021. Din nou caniculă în vestul și sudul României. Atmosferă ideală pe litoral - Shutterstock

În noaptea de vineri spre sâmbătă cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20...21 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral. La sfârșitul nopții, izolat, cu precădere în depresiuni, vor fi condiții de ceață.

Vremea sâmbătă 14 august 2021

Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară în Banat, sudul Crișanei, Oltenia și sud-vestul Munteniei, unde disconfortul termic va fi în creștere, iar indicele temperatură umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil la munte, unde doar izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26...27 de grade pe litoral și 34...36 de grade în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 8 grade în estul Transilvaniei și 23 de grade în Dealurile de Vest. La sfârșitul nopții, izolat, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea se va menține frumoasă, dar călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 30...32 de grade, iar cea minimă va fi de 15...17 grade.

Presiunea atmosferică va scadea foarte putin, de la valoarea sa normala.

Vremea pe litoral

Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 21 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 și 27 de grade.

Vremea la munte

Cerul va fi variabil pe parcursul zilei când doar izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată, și mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare pe creste. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât în ziua precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Vremea » Vremea 14 august 2021. Din nou caniculă în vestul și sudul României. Atmosferă frumoasă pe litoral