Antena Meniu Search
x

Video Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, autoarea unor gafe revoltătoare, mutată. Prima victorie a rudelor victimelor lui Vlad Pascu: dosarul 2 Mai ajunge la alt magistrat

Primă victorie în instanţă pentru rudele victimelor lui Vlad Pascu. Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, autoarea unor gafe revoltătoare, va fi mutată de la Judecătoria Mangalia la Judecătoria Constanţa. Cu alte cuvinte, dosarul accidentului de la 2 Mai va ajunge pe mâinile unui alt magistrat.

de Denisa Dicu

la 21.05.2024 , 17:33

Secţia pentru judecători din cadrul CSM a aprobat acest transfer al magistratei Ancuţa Popoviciu de la Judecătoria Mangalia, la Judecătoria Constanţa începând cu data de 1 iunie. Având în vedere că fondul acestui dosar în care Vlad Pascu este judecat pentru că s-a urcat la volan drogat şi a provocat un accident în urma căruia a ucis 2 tineri nu a fost soluţionat, această schimbare ar putea aduce scenarii diferite.

Dacă Ancuţa Popoviciu nu se va pronunţa în acest dosar până pe data de 23 mai când ar trebui să aibă loc ultimul termen, judecarea ar trebui să fie luată de la zero pentru că va veni un alt complet de judecată care va lua pe rol acest dosar. Între timp, la Tribunalul Bucureşti a avut loc un alt termen in dosarul disjuns din dosarul "2 Mai", cel în care Vlad Pascu este trimis în judecată pentru consum şi trafic de substanţe interzise şi, de asemenea, cel în care mama sa este acuzată de influenţarea martorilor din dosar.

Părinţii tinerilor ucişi de Vlad Pascu au răbufnit după o întrebare a judecătoarei

Vezi și

Cinism şocant al judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu. Mama Robertei, tânăra ucisă de şoferul drogat în staţiunea 2 Mai, a fost întrebată dacă a participat la înmormântarea fiicei sale. Magistratul a confundat părinţii victimelor şi a vrut să ştie ce a făcut mama lui Sebi de Paşte. După întrebările halucinante, judecătoarea a decis un nou termen peste două săptămâni. Atunci, pentru prima dată, în sală va fi prezent şi Vlad Pascu.

Pe 24 aprilie CSM lua decizia de a nu o suspenda pe judecătoarea Ancuţa Popoviciu, în ciuda faptului că rudele şi familiile victimelor au cerut în mod repetat schimbarea acesteia pentru că îi sfida la fiecare termen. Vara trecută, Vlad Pascu s-a urcat băut şi drogat la volan şi a omorât doi tineri în staţiunea 2 Mai. Roberta şi Sebi au murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Credeţi că sunt pregătite autorităţile să facă faţă codului roșu de caniculă?
Observator » Justitie » Judecătoarea Ancuţa Popoviciu, autoarea unor gafe revoltătoare, mutată. Prima victorie a rudelor victimelor lui Vlad Pascu: dosarul 2 Mai ajunge la alt magistrat