Antena Meniu Search
x

De ce a ajuns zodia Rac să fie considerată "casnica" horoscopului. Top 4 mituri

Familist, modest, liniștit, cu o cană de ceai în mână, urmărind comedii romantice. Așa ne-a fost prezentat racul în mai toate horoscoapele , iar această zodie a ajuns să fie considerată „casnica” zodiacului. Adevărul este însă altul.

4 mituri despre zodia rac

Familist, modest, liniștit, cu o cană de ceai în mână, urmărind comedii romantice. Așa ne-a fost prezentat racul în mai toate horoscoapele, iar această zodie a ajuns să fie considerată „casnica” zodiacului. Adevărul este însă altul.

Atunci când vor, racii pot fi adevărate bestii. Ba genul de petrecăreț care pleacă ultimul acasă, cu un pahar în mână, ba afaceriști de succes, care stau mai mult prin avioane decât pe acasă. Iată patru mituri despre raci care au ajuns să fie crezute de toată lumea:

Mitul numărul 1. Racii sunt sensibili și urăsc conflictul

Unii înțeleg sensibilitatea racilor ca pe un semn de slăbiciune. Greșeală mare. Racii vor lupta pană la capătul puterilor, mai ales că niciodată nu intră în conflicte dacă nu au adevărul de partea lor. E greu să înfrângi un adversar care știe ce și cum face. Doar pentru că evită disputele inutile nu înseamnă că sunt slabi. Înseamnă că sunt deștepți.

Mitul numărul 2: Racii nu pot fi lideri, din cauza nesiguranței

Desigur, nu toți racii pot fi lideri, pentru că nu avem zodie specializată pe așa ceva, dar asta nu înseamnă că niciun rac nu poate fi șef. Ceea ce unii consideră defecte sunt, de fapt, calități: inteligența lor emoțională și spiritul de echipă îi recomandă pentru poziții de conducere, iar dacă acestea sunt dublate de pregătire profesională avem de-a face cu adevărați conducători.

Mitul numărul 3: Racii sunt plictisitori, stau doar pe acasă

Fals. Deși adoră activitățile casnice, racul nu e totuși în arest la domiciliu. Cei mai mulți nativi din această zodie sunt specialiști în petreceri de noapte, concerte și activități outdoor. Mai mult, din cauza caracterului lor prietenos, au mereu parteneri de distracție, la orice oră din zi. Doar că preferă să petreacă timp de calitate, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la anumite ieșiri.

Mitul numărul 4. Racii sunt mereu îngrijorați

A considera racii mereu pe gânduri doar pentru că analizează fiecare aspect al situației e greșit. Deși vor acționa impulsiv când situația nu are miză, acești nativi vor amâna o decizie importantă pentru zile, poate chiar luni, până când se vor convinge că ceea ce fac e corect. Nu e o stare de îngrijorare, ci o internalizare a problemei, care le permite să o analizeze la nivel subconștient. O calitate rară!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Horoscop » De ce a ajuns zodia Rac să fie considerată "casnica" horoscopului. Top 4 mituri