Antena Meniu Search
x

Video Cum ne influenţează ziua de naştere: Vinerea este pentru zodiile pasionale, care fac bani cu uşurinţă

Încheiem săptămâna cu detalii privind zilele de weekend şi cum astrologic ne influenţează pe cei care suntem născuţi vinerea, sâmbata sau duminica.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 18.07.2021, 12:35

Vezi și

Săptămâna aceasta am discutat despre cum fiecare zi are o energie aparte pe care a trasnsmis-o persoanelor născute, fie lunea, fie marţea, miercurea sau joia. Am ajuns şi la nativii legaţi de ziua de vineri. Voi sunteţi guvernaţi de pasiune şi de dragoste. Sunteţi dornici să vă trăiţi viaţa la maximum, dar şi nişte lideri excelenţi mai ales când este vorba de grupuri mari de oameni. Faceţi bani cu uşurinţă, însă, mare grijă pentru că aveţi tendinţa să fiţi narcisişti.

Sâmbătă sunt născuţi sfătuitorii, consilierii, bunii organizatori. Voi sunteţi creierul operaţiunii, adică oamenii perfecţi pentru departamentul de marketing. Sunteţi încăpăţânaţi şi tocmai de aceea duceţi orice sarcină la bun sfârşit.

Iar cei născuţi într-o zi de Duminică sunt foarte norocoşi. Sunteţi făcuţi să străluciţi, creativi şi plini de curaj. Singura parte la care trebuie să lucraţi este motivaţia, pentru că vă mobilizaţi destul de greu dacă nu aveţi chef sau inspiraţie.Atât pentru moment, ne întâlnim mâine dimineaţă în Observator matinal pentru previziunile zilnice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Cum ne influenţează ziua de naştere: Vinerea este pentru zodiile pasionale, care fac bani cu uşurinţă