Antena Meniu Search
x

Video Cum ne va merge în 2021 în funcție de zodie

O să fie un an greu pentru toţi cei care nu ies din zona de confort. O spun astrologii la început de 2021. Vărsătorii şi Taurii sunt în prim-plan. De ce, dar şi ce obstacole avem de depăşit în funcţie de semnul zodiacal ne-a lămurit astrologul Valeriu Pănoiu, invitat la Observator.

de Redactia Observator

la 13.01.2021, 22:45

Vezi și
  • Cum ne va merge în 2021 în funcție de zodie

Horoscop 2021 Berbec

Berbecii sunt preocupaţi de bani, au interese financiare deosebite în acest an, sunt hotărâţi să facă o reformă, cu menţiunea că au un foarte mare disconfort în ceea ce priveşte relaţiile.

Horoscop 2021 Taur

Taurii sunt vârful de lance al anului. 56.33 Taurii s au schimbat la faţă în ultimul an, este un proces prin care ei trec din 2018 şi care durează până în 2026. Doar că anul acesta trebuie să îşi schimbe modul în care ei văd lumea.

Horoscop 2021 Gemeni

Gemenii au tot anul punctul destinului în semnul lor. Sunt una dintre zodiile care trebuie să ia foarte multe decizii TAIE trebuie să se bazeze pe ei.

Horoscop 2021 Rac

Racii au un an în care relaţiile ocupă un loc privilegiat, ei trebuie să se lase pe mâna altora. Racii trebuie să înveţe să ceară şi să NU se lupte să obţină ceea ce îşi doresc.

Horoscop 2021 Leu

Leii sunt într-un an în care iau decizii relaţionale, ei construiesc în cuplu, e un an de construcţie în doi, leii pot să aibă un an foarte bun în dragoste.

Horoscop 2021 Fecioară

La Fecioare se pune problema, în principal anul acesta, de renunţare la ceea ce le face rău, renunţare la persoane toxice, renunţare la obiceiuri nesănătoase, la kg care sunt în plus.

Horoscop 2021 Balanţă

Balanţele sunt în prim planul zodiile care manifestă un romantism exagerat anul acesta. Sunt pline de entuziasm, dezvoltă nu doar pasiuni amoroase, ci şi în planul hobby urilor.

Horoscop 2021 Scorpion

Scorpionii se gândesc foarte mult anul acesta la casă, la familie, la ciub. Mulţi Scoprioni reuşesc să îşi schimbe casa, alţii se gândesc la un credit.

Horoscop 2021 Săgetător

Săgetătorii au un an bazat pe foarte multă comunicare, care fac foarte multe schimburi, fac tranzacţii tot anul, vând, cumpără, îmrpumută. Punctul karmic e la ei tot anul şi le cere să termine definitiv ce a început demult şi deja nu au tranşat.

Horoscop 2021 Capricorn

Capricornii îşi găsesc anul acesta un reper profesional, după ani de zile de căutări, au parte de o stabilitate materială şi emoţională. Ştiu pe ce se bazează.

Horoscop 2021 Vărsător

Vărsătorii în primul rând sunt uşuraţi prin intrarea în 2021, ceea ce li se întâmplă anul acesta parcă nici nu mai contează, n-au planuri, n-au intenţii, se bucură de viaţă cu mai mult spor.

Horoscop 2021 Peşti

Pentru Peşti să spunem că anul va fi mai dificil decât de obicei, întrucât ei nu pot să împingă lucrurile în direcţia dorită. această lipsă de control a peştilor le dă mari bătăi de cap.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Horoscop » Cum ne va merge în 2021 în funcție de zodie