Antena Meniu Search
x

Horoscop 1 iulie 2018. Aventuri cu familia, noroc de bani şi un divorţ

Horoscop 1 iulie 2018. O zi extrem de liniştită, benefică pentru a da frâu liber sentimentelor ţinute ascunse de foarte multă vreme. Faceţi şi spuneţi ceea ce vă frământă, fără a vă face griji cu privire la consecinţele actelor dvs.

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 1 iulie 2018 anunţă o zi cu mult suspans - Observator

Horoscop 1 iulie 2018. O zi extrem de liniştită, benefică pentru a da frâu liber sentimentelor ţinute ascunse de foarte multă vreme. Faceţi şi spuneţi ceea ce vă frământă, fără a vă face griji cu privire la consecinţele actelor dvs.

Vremea nu vă va încurca planurile dacă vă doriţi să plecaţi din oraş cu familia, dar ar trebui totuşi să vă echipaţi corespunzător, pentru a nu avea parte de vreo surpriză neplăcută. 

Horoscop 1 iulie 2018 Berbec

Berbecul astăzi are de îndurat ifosele unei persoane pe care nu o mai înţelege în ultima vreme. Această cunoştinţă are nevoie de tine pentru a pune în aplicare un proiect, motiv pentru care va trebui să înduraţi cu umilinţă toate comentariile şi neajunsurile lor. Această experienţă vă va ajuta să descoperiţi caracterul cu care nu doriţi să mai aveţi vreo legătură şi să înţelegeţi că ar trebui să vă restrângeţi grupul de prieteni.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 1 iulie Taur

Taurul nu ar trebui să fie distras de la mult aşteptatul weekend. Lăsați deoparte problemele de zi cu zi sau alte necazuri. În acest moment ar trebui să aveţi o singură îngrijorare: Ce locaţie să alegeţi pentru a merge la plajă! Orice alte treburi vor trebui să aştepte până când în cele din urmă vă veți restabili forța fizică și morală. Dacă primiți apeluri și mesaje enervante, nu răspundeți la acestea; sau, opriți telefonul mobil. Bucuraţi-vă de vacanţă!

Horoscop 1 iulie Gemeni

Pentru Gemeni, cel mai important eveniment al acestei duminici va fi o achiziție foarte scumpă. Banii pe care i-aţi folosit ca să cumpăraţi produsul vin din partea unor membri mai în vârstă ai familiei, faţă de care vă exprimaţi o recunoştinţă extraordinară. Va fi minunat dacă în această seară îi veţi invita la un banchet de familie, în care, în prezența tuturor celor adunați le veţi mulțumiți din nou. În ceea ce privește achiziția de astăzi, va atrage o atenție uriașă și toți cei care vă cunosc vor începe să vă invidieze.

Horoscop 1 iulie Rac

Racul ar trebui să se mai tempereze în această zi, este prea grăbit în aruncarea cuvintelor. Spontan, dând un răspuns la o întrebare, veți intra într-o situație delicată. Ar trebui să clarificați cât de curând posibil ce ați vrut de fapt să spuneţi, pentru a nu induce în eroare pe nimeni. Încă o dată, începeți o conversație pe această temă cu persoana pe care ați îngrijorat-o sua chiar posibil jignit-o prin afirmaţia dvs. Nu vă faceţi totuşi griji; această persoană va înţelege şi va accepta confuzia creată anterior şi nu va lăsa acest moment să strice seara. Nu vă va trata cu resentimente, dar aveţi grijă pe viitor.

Horoscop 1 iulie Leu

Leii astăzi nu vor putea face faţă vanităţii lor excesive. La un eveniment important în familie, veţi vorbi doar despre dvs, chiar dacă toţi ceilalţi aflaţi la masă nu îşi arată interesul pentru subiect. Vă veţi încăpăţâna şi veţi muta orice conversaţie asupra voastră, fără a scăpa vreun moment perfect pentru a vă mândri cu cine sunteţi şi ce faceţi. La un momentdat, o anumită persoană va povesti ceva cu adevărat interesant, iar toţi vor fi numai ochi şi urechi pentru a nu rata vreo bucată din poveste. Nu întrerupeți monologul și nu încercați să aruncați cu îndemânare în fraze precum: "Dar eu sunt în această situație ..." sau "în viața mea s-a întâmplat de asemenea". Chiar ar fi deranjant...

Horoscop 1 iulie Fecioară

Cupidon e prin preajma Fecioarei care astăzi rămâne dezarmată de naturaleţea şi simplitatea unei persoane necunoscute. Chiar în faţa mai multor persoane, această persoană vă va face un compliment rafinat sau un act neobişnuit de frumos pentru dvs. Veţi gând imediat că soarta nu putea să vă „scrie” mai bine povestea, decât introducând-o îm viaţa dvs peaceastă persoană uimitoare. Dacă aveți deja un partener permanent, atunci tocmai v-aţi găsit un prieten adevărat, care v-ar sta alături mai multe decenii.

Horoscop 1 iulie 2018 Balanţă

Momente tensionate pentru Balanţă, chiar dacă aceasta şi-ar dori să pară puternică şi să înşele aparenţele. Căsătoria sau relaţia pe care o aveaţi a ajuns la sfârşit, chiar dacă v-aţi dorit sau nu. Vă luaţi la revedere călduros, ca şi când nimic dureros nu s-ar fi întâmplat şi veţi începe să vă gândiţi cum să vă descurcaţi cu singurătatea. Respingeţi scenariul unuia dintre prietenii dvs care v-ar scoate la o plimbare zgomotoasă prin locurile luxuriante ale orașului, dar poate totuşi ar trebui să vă gândiţi că nu ar fi aşa o idee rea. Până la urmă orice ar fi mai bine decât să rămâneţi singuri în casă.

Horoscop 1 iulie Scorpion

Scorpionii astăzi vor fi surprinși să afle că o parte din problemele lor recente au dispărut pur şi simplu. De asemenea, verificându-vă suma din contul dvs bancar, veţi rămâne uimiţi. Acum aveţi destul cât să vă ajungă pentru toate cheltuielile pe care le aveţi de făcut. Felicitări! Meritaţi să fiţi fericit, mai ales că acum veţi înţelege că eforturile şi sacrificiile făcute în urmă cu puţin timp pentru a mai strânge bani, au meritat pe deplin.

Horoscop 1 iulie 2018 Săgetător

1 iulie va aduce Săgetătorului o dezamăgile în sfera iubirii. Veți găsi în natura noului dvs. iubit un defect major, pe care cu greu o puteţi accepta. Totuşi, pasiunea pe care o aveţi pentru această persoană va fi în continuare puternică, motiv pentru care nu veţi accepta adevărul şi veţi începe să vă luptaţi cu propriile sentimente., prin orice mijloace posibile. Veți începe chiar o mică afacere cu altcineva pentru a vă distrage atenţia de la faptul că sunteţi îndrăgostit de o persoană cu defecte pe car enu le suportaţi. Metoda, în general, nu este rea, dar nu vă va ajuta cu nimic în acest moment.

Horoscop 1 iulie Capricorn

Capricornii nu ar trebui să-și deschidă inima față de prima persoană pe care o întâlnesc. Pentru dvs, crește riscul de a începe o poveste nefericită, bazată pe o pasiune fără interes spiritual. Cel mai rău dintre toate, persoana care vă captează atenţia va refuza să înțeleagă și să accepte modul dvs. de viață. Din cauza acestor diferenţe, va trebui să vă îndepărtați de urgență ori de ea, ori de cei apropiaţi, fiind consideraţi de aceasta nepotriviţi pentru dvs. Aceste sacrificii vor fi în zadar, dar veți putea să le înțelegeți mult mai târziu. Ce alegeţi?

Horoscop 1 iulie 2018 Vărsător

Vărsătorul ar trebui să înveţe să spună "nu". De ce? Ei bine, în acest weekend veţi fi contactat de un vechi prieten, obişnuit să intre in fel şi fel de probleme. În viața lui din nou va exista o rușine majoră, iar acest prieten vă va cere să-l scoateți din necazuri. Asigurați-vă că ați spus "nu", altfel voi înșivă veți avea mari dificultăți. Partenerul dvs de căsătorie nu vă va ierta dacă, din cauza acestei persoane, planurile familiei dvs se descompun.

Horoscop 1 iulie 2018 Pești

Peştii vor face furori cu apariţia lor la o petrecere. Toţi ochii celor prezenţi vor fi aţintiţi asupra dvs, mai ales din partea persoanelor de sex opus. Bucuraţi-vă de acest triumf şi nu vă faceţi griji cu privire la banii cheltuiți pentru pregătirea pentru această vacanță. În final, obiectivul dvs. este pe deplin implementat, prin urmare, cumpărarea unui costum scump nu a fost în zadar.

Te interesează ce îți prezic astrele? Consultă și Horoscop iulie 2018, vei afla previziunile astrologice pentru toate zodiile în luna lui Cuptor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscop 1 iulie 2018. Aventuri cu familia, noroc de bani şi un divorţ