Antena Meniu Search
x

Horoscop 11 mai 2019. Excursie cu persoana iubită şi un cadou neaşteptat din partea celor dragi

Horoscop 11 mai 2019. O zi cu multe surprize frumoase pentru nativi. Astrologii întrevăd bucurii în familie şi spor la serviciu. Aveţi şansa unei măriri sau avansări în plan profesional. 

de Redactia Observator

la 10.05.2019, 12:51

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 11 mai 2019 anunţă surprize pentru nativi - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 11 mai 2019. O zi cu multe surprize frumoase pentru nativi. Astrologii întrevăd bucurii în familie şi spor la serviciu. Aveţi şansa unei măriri sau avansări în plan profesional. 

În dragoste, unii nativi îşi vor găsi sufletul pereche în această perioadă. 

Horoscop 11 mai 2019 Berbec

Berbecii sunt liberi să îşi îndeplinească visurile de acum încolo. Aveţi ocazia de a implementa anumite idei în companie, iar superiorii voştri vor aprecia enorm. De altfel, s-ar putea să aveţi mână liberă şi să fiţi promovaţi la rang de coordonatori. Nu lăsaţi încă mândria să vă schimbe caracterul.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 11 mai 2019 Taur

Taurii sunt nevoiţi să depună mai mult efort la serviciu, pentrua demonstra superiorilor că merită o mărire de salariu sau un avans generos. Spre seară, puteți găsi o dorință pentru artă și alte frumuseți. Poate ieşiţi la un spectacol, la operă, la teatru. Simțiți-vă liberi să faceți acest lucru.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 11 mai 2019 Gemeni

Gemenii trec prin sentimente care maid e care în această perioadă. O uşă se închide, alte zeci se deschid. Schimbaţi jobul dacă vă simţiţi neapreciaţi sau dacă aveţi siguranţa că nu veţi mai putea avansa în plan profesional. Încercaţi un hobby nou, plecaţi în vacanţă acceptaţi invitaţia unei întâlniri romantice. Fiţi fără teamă!

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 11 mai 2019 Rac

Racii sunt sfătuiţi de astrologi să fie chibzuiţi. Nu cheltuiţi toţi banii pe lucruri scumpe, nefolositoare. Cereţi sfatul familiei, celor apropiaţi în privinţa unor achiziţii costisitoare şi puneţi în balanţă avantajele şi dezavantajele acesteia. S-ar putea ca al final să fiţi împăcaţi cu decizia luată, ori să regretaţi amarnic.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 11 mai 2019 Leu

Nativii din Leu vor fi, astăzi, extrem de fericiţi. O stare de bine va predomina pe parcursul întregii zile şi veţi fi chiar molipsitori. Binedispuşi şi cu chef de glume, veţi fi de nerecunoscut pentru cei din jur care vă ştiau drept nişte oameni serioşi, amuzanţi, dar nu la modul exagerat. Profitaţi de această zi şi împrăştiaţi fericirea peste tot în jurul vostru. Va aduce un zâmbet pe faţa celor apropiaţi.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 11 mai 2019 Fecioară

Nativii din Fecioară îşi vor impune, astăzi, punctul de vedere. Veţi fi extrem de hotărâţi şi determinaţi să vă impuneţi părerea, chiar dacă nici voi nu sunteţi sigur de ea. Sfatul astrelor este să fiţi un pic rezervaţi, să analizaţi în profunzime problema şi să luaţi decizia corectă. Nu vă pripiţi pentru că riscaţi să fiţi văzut altfel decât sunteţi în realitate. Mai mult, riscaţi să deterioraţi anumite relaţii cu persoane care nu vă vor decât binele.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 11 mai 2019 Balanţă

Balanţele vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă din partea familiei sau a prietenilor apropiaţi. Veţi primi un cadou neaşteptat şi vă veţi bucura de el împreună cu cei dragi. Ar putea fi vorba despre o vacanţă, o maşină nouă sau o excursie de numai câteva zile în aer liber. Profitaţi de întâlnirea cu natura pentru a vă încărca energiile. Urmează zile epuizante pentru voi.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 11 mai 2019 Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiţi, astăzi, să renunţe să mai gândescă că ei sunt cei mai deştepţi din întreaga lume. Nu vă impuneţi punctul de vedere prematur şi nu încercaţi să faceţi oamenii din jurul vostru să gândească la fel ca voi. În primul rând veţi rămâne singuri, iar în al doilea rând este clar că nu veţi reuşi niciodată, oricât de mult veţi încerca. Astrele vă recomandă să mai faceţi, din când în când, câte un compromis. Nu strică niciodată să ascultaţi şi sfaturile altora. Încercaţi şi voi!

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 11 mai 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt extrem de obosiţi. Cel mai probabil, mergeţi la serviciu, faceţi curăţenie în casă sau cineva vă cere ajutorul. În această după-amiază, încercați să vă odihniți petrecând timp cu cei mai apropiați. Vei primi o invitație la un picnic cu prietenii. S-ar putea să primiţi avansuri de la persoane care vă plac. 

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 11 mai 2019 Capricorn

Planurile Capricornilor vor fi date peste cap de evenimente neprevăzute. Încercați să treceţi peste tot ce se întâmplă fără să vă panicaţi. Dacă rămâneţi calmi, veți avea surpriza să fiţi răsplătiți cu alte evenimente care vin de niciunde şi care vă bucură. Cu toate acestea, în mijlocul acestui haos, nu uitați de angajamentele făcute anterior sau de promisiunile făcute celor dragi. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 11 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii trebuie să încerce să evite conflictele, mai ales că o rudă caută să se certe cu dumneavoastră. Este important să găsiți o modalitate de a vă redirecționa atenția spre altceva. Concentrați-vă pe planurile stabilite pentru weekend. Petreceți ceva timp cu alți membri ai familiei sau cu prietenii. 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 11 mai 2019 Pești

Peştii sunt fără de griji, sâmbătă. Încercați, totuşi, să vă gândiți de două ori înainte de a da iama în magazine. Fereşte-te să achiziţionezi lucruri de care nu ai nevoie. Spre seară, nu uitați să petreceți timp cu prietenii care vor să se distreze. Puteţi juca un tenis de masă, viziona filme sau să petreceţi mai mult timp în natură.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 11 mai 2019. Excursie cu persoana iubită şi un cadou neaşteptat din partea celor dragi