Antena Meniu Search
x

Horoscop 14 martie 2021. Neînţelegeri în familie şi un risc asumat

Horoscop 14 martie 2021. Astrologii au veşti bune pentru majoritatea nativilor zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

de Redactia Observator

la 14.03.2021, 08:29

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 14 martie 2021 - iStock | Getty Images
  • Nativii Leu au o imaginație bogată care atinge cote maxime astăzi.
  • Zi plină de entuziasm pentru nativii Rac.

Citeşte şi Horoscopul de azi, 13 martie 2021

Horoscop 14 martie 2021 Berbec

Un membru al familiei voastre care îşi revine după o boală destul deseveră s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul vostru, dragi Berbeci. Este o veste bună pentru voi în ideea în care vă simţiţi mereu bine atunci când oferiţi o mână de ajutorul celor apropiaţi. Fiţi siguri că puteţi face o mare diferenţă pentru ei, inclusiv prin suportul moral oferit. Relaxaţi-vă spre finalul serii în compania cuiva drag.

Horoscop 14 martie 2021 Taur

Dorința de a vă scrie gândurile cu privire la un subiect la care v-aţi gândit de multă vreme vă va învălui astăzi, dragi Tauri. Vorbiţi deschis despre problemele voastre şi cereţi ajutor celor apropiaţi în cazul în care vă simţiţi nesiguri. S-ar putea să aflaţi o veste mare astăzi, fiţi cu ochii în patru. Astrologii întrevăd schimbări în dragoste.

Horoscop 14 martie 2021 Gemeni

Talentele voastre artistice ar putea fi folosite astăzi, indiferent de domeniul în care lucraţi, dragi Gemeni. S-ar putea să doriți să revopsiți, să puneți plante sau poze noi sau să faceți orice altceva care să transforme locuinţa voastră în ceva mai primitor. Atât procesul de realizare, cât și rezultatul final ar trebui să vă schimbe în bine starea de spirit și să vă mențină ocupaţi pentru următoarele câteva zile. Distraţi-vă.

Horoscop 14 martie 2021 Rac

Zi plină de entuziasm pentru nativii Rac. Descoperi că ești foarte telentat la desen și reușești să pui pe foaie schița unui proiect de suflet la care lucrezi de ceva vreme. Un prieten este atras de ceea ce tu vrei sa construiești și îți dă o mână de ajutor. Ideile care vin pe parcurs vor contura și mai frumos proiectul pentru care îți dedici tot timpul liber. Seara nu uita să-ți faci puțin timp și pentru tine, să te relaxezi și să te desprinzi puțin de stresul acumulat în ultima vreme. 

Horoscop 14 martie 2021 Leu

Nativii Leu au o imaginație bogată care atinge cote maxime astăzi. Indiferent de provocările care apar, găsești ușor soluții ingenioase pentru ele. Ești foarte atras de tot ceea ce înseamnă dezvoltare personală, iar asta este o zi perfectă pentru ca interesele tale să fie răsfățate cu cele mai bune informații. După munca multă și grea din ultima perioadă, cu siguranță meriți o oază de liniște și relaxare. Profită de tot ceea ce îți oferă ziua de astăzi și nu vei regreta nimic. 

Horoscop 14 martie 2021 Fecioară

Un telefon primit din partea unui prieten ar putea să-ți aducă vești minunate astăzi. Un proiect la care ați lucrat împreună foarte mult dă roade și promite să aibă un succes real în viitorul apropiat. Această veste merită sărbătorită, așa că ai putea să-ți iei prietenul și să ieșiți în oraș. Puțină distracție nu strică niciodată. Mâine este o nouă zi în care puteți pune bazele unui proiect nou.

Horoscop 14 martie 2021 Balanţă

Pentru Balanţe este ziua potrivită în care să-şi surprindă persoana iubită cu un cadou, chiar dacă nu este o ocazie specială. Poate fi pasul decisiv pentru reaprinderea pasiunii dintre voi, mai ales dacă au existat probleme în ultima perioadă. Nu trebuie să faceţi cadoul de dragul aprecierii ci doar pentru a arăta că sunteţi dispuşi să vă deschideţi sufletul, indiferent de circumstanţe.

Horoscop 14 martie 2021 Scorpion

Nativii Scorpioni sunt pregătiţi pentru o călătorie de scurtă durată. Cel mai bine ar fi să încercaţi să revedeţi un loc cu multă însemnătate şi pe care poate nu l-aţi mai văzut de mult, eventual locul în care vă jucaţi în copilărie. Profitaţi de moment pentru a cugeta asupra trecutului şi a vedea unde aţi ajuns, în viaţă, faţă de unde speraţi să ajungeţi în urmă cu câţiva ani.

Horoscop 14 martie 2021 Săgetător

Săgetătorii au parte de mai multe varianta de a-şi petrece ziua în oraş. Poate o invitaţie la o cafea sau o vizită la o galerie de artă este ceea ce vă trebuie pentru a vă încărca de energie înaintea unei săptămâni care se anunţă a fi extrem de complicată pentru voi. Încercaţi să profitaţi la maxim de fiecare minut petrecut în afara casei şi să vă distraţi aşa cum numai voi ştiţi să vă distraţi.

Horoscop 14 martie 2021 Capricorn

Duminică, nativii zodiei Capricorn se vor simţi, în multe împrejurări, în plus. Vei avea acest sentiment mai ales în relaţiile profesionale, iar asta te va frustra foarte tare. Sfatul astrelor pentru tine este să nu disperi, ci să încerci, pe cât posibil, să le demonstrezi tuturor că pot să aibă încredere în tine și că îți meriți rolul în echipă. Spre seară, te vei întâlni cu o persoană care te apreciază cu adevărat. Ziua se poate termina cu o întâlnire romantică.

Horoscop 14 martie 2021 Vărsător

Pentru Vărsători, ziua va fi una destul de complicată. Promisiunile pe care le-ai făcut şi nu le-ai dus la bun sfârşit încep să te macine și te fac să te simți destul de vinovat. Nu te panica și fă tot ce poți ca să îndrepți situația. Doar așa cei cărora le-ai dat cuvântul nu îşi vor schimba părerea despre tine. În plan profesional, există şansa unor contracte foarte avantajoase. În dragoste, ai şansa de a-ţi petrece seara într-o companie plăcută şi relaxantă.

Horoscop 14 martie 2021 Peşti 

Peştii vor fi, astăzi, puţin cam morocănoşi. Nimic nu îţi place, nu este pe placu tău. Încearcă să nu uiţi, totuşi, că nu totul se învârte în jurul tău. Este o zi cu oportunităţi în carieră, însă trebuie să ai grijă la cei din jur, nu toată lumea poate fi de încredere. Mai bine ceri sfatul celor din familie sau, pur și simplu, acționează cum îți dictează mintea. Dacă nu ești implicat într-o relație, astăzi îți poți găsi marea iubire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 14 martie 2021. Neînţelegeri în familie şi un risc asumat