Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 16 mai. Este o zi a marilor schimbări. Dragostea pluteşte în aer pentru unii nativi

Horoscop 16 mai. Este o zi care vine cu mari schimbări, fie că vorbim de viaţa personală, profesională sau doar de look. Unii nativi trebuie să ia decizii şi în viaţa de cuplu. Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.05.2021, 09:10

Vezi și

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 16 mai Berbec

La BERBECI totul va fi despre călătorii, drumuri, fie ele scurte sau pe distanţe lungi. Cert este că aventura şi inspiraţia nu vor lipsi chiar dacă lucraţi.

Horoscop 16 mai Taur

Pe acelaşi subiect

Pentru TAURI este o zi excelentă să îşi schimbe look-ul. Acordaţi atenţie modului în care arătaţi şi faceţi un upgrade, atât estetic cât şi intelectual.

Horoscop 16 mai Gemeni

GEMENII primesc o ofertă interesantă de care trebuie să ţină cont. Poate fi vorba despre un proiect nou din care să câştige bani sau de o poveste de dragoste.

Horoscop 16 mai Rac

RACII sunt plin de iubire, pasiune, romantism. Practic, sunteţi printre preferaţii astrelor pe plan amoros, aşa că profitaţi dacă sunteţi singuri.

Horoscop 16 mai Leu

Nativii LEU, în schimb, trebuie să aibă grijă azi la capitolul dragoste. Tindeţi să fiţi grăbiţi şi să spuneţi lucruri care vor răni sentimentele persoanei iubite, aşa că măsuraţi-vă cuvintele.

Horoscop 16 mai Fecioară

Pentru FECIOARE este un moment de renaştere, de regăsire. Aveţi suficientă energie să schimbaţi regulile jocului, aşa că ţineţi cont de ce vă şopteşte inima.

Horoscop 16 mai Balanţă

Excesele le dau bătăi de cap BALANŢELOR. Indiferent dacă este vorba de mâncare, de cumpărături sau orice altceva, temperaţi-vă.

Horoscop 16 mai Scorpion

SCORPIONII se vor învârti astăzi în jurul cuvântului *gelozie*. Mare atenţie cum gestionaţi situaţia, indiferent dacă voi sunteţi cei posesivi sau partenerii.

Horoscop 16 mai Săgetător

La capitolul comunicare SĂGETĂTORII stau excelent. Sunteţi plini de energie, aşa că puteţi rezolva chestiunile delicate pe care le-aţi amânat în ultimul timp.

Horoscop 16 mai Capricorn

Deşi este duminică, CAPRICORNII sunt foarte productivi. La serviciu sau acasă, îi coordonaţi foarte bine pe ceilalţi, aşa că asumaţi-vă rolul de lider.

Horoscop 16 mai Vărsător

Şi VĂRSĂTORII debordează de energie, pe care o pot folosi atât la cumpărături, cât şi în treburile casnice. Iar sfatul astrelor este să cooptaţi şi persoana iubită sau membrii familiei.

Horoscop 16 mai Peşti

Iar PEŞTII vor avea parte de multe întâlniri. În special cu prieteni şi cel mai probabil, în mediul online. Poate fi vorba şi despre o idilă.

Aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 16 mai. Este o zi a marilor schimbări. Dragostea pluteşte în aer pentru unii nativi