Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 august 2019. Flirt nevinovat şi o decizie de moment

Horoscop 17 august 2019. Gemenii vor avea parte, astăzi, de un flirt nevinovat care s-ar putea transforma într-o adevărată poveste de iubire, în timp ce Berbecii vor lua o decizie de moment care s-ar putea dovedi a fi cea corectă.

de Redactia Observator

la 16.08.2019, 11:42

Horoscop 17 august 2019 anunţă o zi reuşită
Horoscop 17 august 2019. Flirt nevinovat şi o decizie de moment - Observator

Horoscop 17 august 2019. Gemenii vor avea parte, astăzi, de un flirt nevinovat care s-ar putea transforma într-o adevărată poveste de iubire, în timp ce Berbecii vor lua o decizie de moment care s-ar putea dovedi a fi cea corectă.

Scorpionii se vor lovi de refuzul unor prieteni apropiaţi, însă vor descoperi că nu se pot lipsi de aceşti oameni pe viitor.

Iată previziunile astrologice ale zilei de sâmbătă pentru toate zodiile:

Horoscop 17 august 2019 Berbec

Pe acelaşi subiect

Nativii din Berbec trebuie să fie atenţi, astăzi, la impulsivitate. Nu reacţionaţi în baza impulsului de moment şi gândiţi-vă foarte bine înainte de a lua o decizie. Aţi putea lua o hotărâre pe care o veţi regreta mai târziu. Veţi întâlni persoane noi şi există o mare şansă ca una dintre aceste persoane să vă aducă un nou suflu în viaţă. Fericirea vă bate la uşă, iar voi nu trebuie decât să o deschideţi şi să vă schimbaţi viaţa.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 17 august 2019 Taur

Nativii din Taur vor primi, astăzi, o doză de creativitate. Puneţi la lucru acest 'cadou' şi veţi realiza o nouă 'operă de artă' pentru care veţi fi extrem de apreciaţi. Nu fiţi modeşti şi exploataţi acest aspect. V-ar putea aduce venituri importante. Pe plan personal, veţi primi o cerere de ajutor din partea unui prieten. Încercaţi să oferiţi sfaturi sincere şi veţi câştiga un prieten pe viaţă.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 17 august 2019 Gemeni

Gemenii vor trezi, astăzi, interesul unei persoane apropiate. Veţi primi o propunere extrem de interesantă pe care nu trebuie să o refuzaţi. Bucuraţi-vă de viaţă şi faceţi tot ceea ce vă trece prin cap. Totuşi, astrele vă recomandă să evitaţi să deschideţi subiecte sensibile despre bani sau jocuri de noroc. De asemenea, evitaţi să vă certaţi cu membri ai familiei. Nimic nu vă va strica această zi minunată.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 17 august 2019 Rac

Nativii din Rac vor avea parte, astăzi, de un succes răsunător. Pe plan profesional, toate lucrurile vor merge exact aşa cum vă doriţi. Pentru că sunteţi perfecţionişti, aţi putea avea un conflict cu un coleg de muncă, însă este cazul să vă reamintiţi tactica compromisului. Lucraţi în ritmul vostru, însă nu uitaţi să vă odihniţi. Aţi putea suferi din cauza extenuării şi a stresului. O plimbare în natură sau practicarea unui hobby v-ar putea readuce echilibrul căutat.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 17 august 2019 Leu

Leii îşi vor putea găsi, astăzi, persoana potrivită. Nativii singuri îşi vor face, în sfârşit, curaj pentru a-şi exprima sincer sentimentele. Veţi descoperi că ceea ce simţiţi pentru o anumită persoană este reciproc. Astfel, veţi putea începe un nou capitol în viaţa voastră amoroasă. Tot astăzi, aţi putea pune la cale un plan pentru a vă mări veniturile lunare. Riscaţi şi veţi primi înapoi satisfacţii pe măsură!

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 17 august 2019 Fecioară

Astăzi veţi descoperi că viaţa nu se limitează la ceea ce ştiaţi voi. O schimbare majoră se va întâmpla în viaţa voastră şi vă veţi simţi extraordinar. Unii dintre voi vor începe o nouă relaţie, în timp ce alţii ar putea pune capăt unei relaţii toxice. Înainte de a face o astfel de schimbare, fiţi siguri că nu veţi regreta mai târziu decizia luată. Seara este momentul perfect pentru o întâlnire romantică cu persoana iubită.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 17 august 2019 Balanță

Balanţele îşi vor petrece ziua pentru rezolvarea problemelor casnice şi întărirea relaţiilor cu membii familiei şi prietenii apropiaţi. Este posibil să vă simţiţi foarte obosiţi după această cursă 'nebună', motiv pentru care trebuie să renunţaţi, cel puţin astăzi, la vicii precum tutunul sau alcoolul. Relaxaţi-vă cu o carte sau o plimbare cu persoana iubită în parc.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 17 august 2019 Scorpion

Scorpionii vor avea nevoie, astăzi, de ajutor. Pentru că unele lucruri pe care le credeaţi rezolvate se vor dovedi a fi nefinalizate şi veţi apela la rude sau prieteni. Este posibil să vă loviţi de refuzul unora dintre ei tocmai pentru că aţi procedat la fel în trecut. Astfel veţi descoperi că egosimul nu este întotdeauna soluţia. Nu vă enervaţi pentru că riscaţi să vă stricaţi ziua pe care aţi plănuit-o în detaliu. În altă ordine de idei, veţi avea o zi reuşită. Bucuraţi-vă de soare!

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 17 august 2019 Săgetător

Săgetătorii îşi vor dedica această zi pentru a reînnoi anumite prietenii cu oameni pe care i-aţi ignorat o perioadă foarte lungă de timp. Dacă rudele sau prietenii au pus la cale o excursie sau o petrecere, fiţi siguri că veţi fi acolo şi vă bucuraţi de compania acestora. Pe plan personal, nu vă temeţi să vă exprimaţi sentimentele faţă de o persoană alături de care aveţi convingerea că veţi fi fericiţi.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 17 august 2019 Capricorn

Capricornii se vor lovi, astăzi, de invidia oamenilor din jur. Nu vă stresaţi inutil din cauza unor persoane care nu au altceva de făcut decât să comenteze cum sunteţi îmbrăcaţi sau să vă judece. În schimb, concentraţi-vă pe iubire. Puteţi pune la cale o întâlnire romantică clasică. Este foarte important să faceţi primul pas pentru a arăta persoanei iubite că sunteţi trup şi suflet în această relaţie.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 17 august 2019 Vărsător

Veţi deveni foarte populari în comunitatea voastră printr-un anumit lucru pe care îl faceţi perfect. Vecinii, familia şi prietenii vă vor aprecia la adevărata voastră valoare, iar acest sentiment vă va aduce foarte multă satisfacţie. Totuşi, trebuie să evitaţi să faceţi anumite lucruri la care nu vă pricepeţi. Nu vă aventuraţi în astfel de activităţi pentru că aţi putea amplifica problema. Apelaţi la ajutorul specialiştilor şi nu vă temeţi să recunoaşteţi că nu vă pricepeţi. Este omeneşte!

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 17 august 2019 Pești

Peştii vor avea parte, astăzi, de o zi foarte relaxantă. În sfârşit, după foarte mult timp, veţi realiza că nimeni şi nimic pe lume nu merită să vă stresaţi la un asemenea nivel. Faceţi acel lucru pe care vi l-aţi propus, însă nu aţi reuşit să îl îndepliniţi din cauza lipsei timpului. Astăzi este momentul ideal de a începe un nou hobby. Evitaţi discuţiile toxice cu persoane care nu au altceva mai bun de făcut decât să îi bârfească pe alţii.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 august 2019. Flirt nevinovat şi o decizie de moment