Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 februarie 2021. Decizii dificile și o șansă la dragoste

Horoscop 18 februarie 2021. Se anunță o zi plină de provocări pe plan sentimental, dar și obstacole ce vor necesita inspirație, atenție și curaj.

de Redactia Observator

la 17.02.2021, 14:29

horoscop zilnic pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de joi, 18 februarie 2021 - Shutterstock
  • Scoprionii, pe punctul de a trăi o poveste de iubire
  • Momente de confuzie pentru nativii din zodia Leu

Horoscop 18 februarie 2021 Berbec

O zi plină de pasiune îi așteaptă pe acești nativi. O persoană neașteptată v-ar putea face o declarație care să vă pună pe gânduri și să vă facă să simțiți fluturași în stomac. Bucuria va fi mai mare cu cât sentimentul este reciproc și, în sfârșit, vi se îndeplinește o dorință ascunsă. Cei mai norocoși berbeci s-ar putea să primească și un bonus la salariu.

Horoscop 18 februarie 2021 Taur

Taurii trec printr-o perioadă mai dificilă. Nu refuzați ajutorul sau sfaturile celor dragi, poate nu ar strica nici să vorbiți cu un specialist să depășiți acest impas. Aveți nevoie de o distragere, de o activitate care să vă ajute să vă recăpătați veselia. Profitați de apropierea weekendului și plănuiți o zi de relaxare, o escapade în natură.

Horoscop 18 februarie 2021 Gemeni

Atenție, impasul financiar nu se va rezolva dacă nu luați măsuri drastice. Nu mai cedați tentațiilor și nu mai cheltuiți sume de bani pe care nu le aveți. Dacă aveți nevoie de ajutor din acest punct de vedere, cereți sfatul unui membru al familiei. Soluții există, trebuie doar să fiți consecvenți în aplicarea lor.

Horoscop 18 februarie 2021 Rac

O persoană de care eşti atrasă pare să fie interesată de altcineva. Asta ar putea trezi în tine gelozia şi nesiguranţa. Nu te stresa prea mult din cauza asta. Încearcă să afli faptele, înainte să laşi situaţia să te afecteze. Invitații pentru mai mult de un eveniment social în aceeași seară te vor forța să faci o alegere neconfortabilă. Fă alegerea care ți se potrivește cel mai bine.

Horoscop 18 februarie 2021 Leu

Cineva ascunde lucruri față de tine. Toți avem probleme private pe care nu dorim să le împărtășim, dar asta te afectează în mod deosebit dacă ești leu. Intuiția ta îți va spune probabil cine este această persoană. Încearcă să o convingi să fie mai deschisă, fără să pui presiune. Treburile neterminate te-ar putea înnebuni. S-ar putea să încerci să treci repede peste ele, dar îți va cauza prea mult stres. Fă ce este mai crucial și lasă restul deoparte.

Horoscop 18 februarie 2021 Fecioară

Poate ai plănuit să participi la un eveniment de grup, dar circumstanțe dincolo de puterea ta îți intră în cale. Poate a fost anulat. Asta te va dezamăgi, dar și pe alții. Găsește altceva de făcut. Un proiect pe cont propriu are nevoie de atenția ta, iar această provocare te va ține ocupat ore întregi. Azi, ia cina în oraș, pentru că meriți.

Horoscop 18 februarie 2021 Balanță

Se anunță o zi plină de provocări. Un eveniment neașteptat, o întâlnire cu o persoană din trecut sau posibilitatea de a face parte dintr-un proiect îndrăzneț îi va electriza pe nativii din zodia Balanță, iar ziua se va scurge cu o viteză amețitoare. Răbdarea nu este recomandată, ci acțiunea rapidă, inițiativa, decizia la cald. Vei avea timp să calculezi totul zilele viitoare, important este să nu pierzi ocazia.

Horoscop 18 februarie 2021 Scorpion

Scorpionii ar putea avea surprize pe plan sentimental, în special dacă nu au un partener de viață. Un schimb de mesaje aparent nevinovat ascunde de fapt sentimente ce cresc de la o zi la alta, iar momentul în care cărțile vor fi date pe față se apropie cu pași repezi. Pregătește-te sufletește pentru că va urma o perioadă de neuitat.

Citește și:

Horoscop 18 februarie 2021 Săgetător

Săgetătorii ar putea fi puși în situația de a lua decizii dificile, cu un impact semnificativ asupra viitorului. În aceste situații nu este bine să reacționezi din instinct, la repezeală. De fapt, nu ar trebui să reacționezi, ci să preiei situația în propriile mâini, să calculezi totul din timp și să te ții de planul tău. Dacă nu ai încă stabilite obiectivele, ar fi bine să îți rezervi timp și să înțelegi unde vrei să ajungi cu adevărat.

Horoscop 18 februarie 2021 Capricorn

Pentru nativii zodiei Capricorn, ziua de marţi va fi extrem de obositoare, în care vor trebui să finalizeze proiecte extrem de importante. Sfatul astrelor pentru tine este să îţi păstrezi calmul şi să încerci să te organizezi cât mai bine. Doar aşa vei duce la bun sfârşit tot ce ai de rezolvat. De asemenea, mare grijă la comunicarea cu cei dragi, este posibil să apară un conflict în familie. Seara, o să primeşti un cadou neaşteptat şi zâmbetul îţi revine pe buze.

Horoscop 18 februarie 2021 Vărsător

Ziua de joi vine cu multă pozitivitate pentru Vărsători. Uiți de probleme, de conflictele de la serviciu şi vrei să petreci ziua într-o relaxare totală. Astrele îți recomandă chiar o sesiune de cumpărături. Sunt șanse să achiziţionezi lucruri la preţuri reduse, economisind astfel o sumă mare de bani. În plan sentimental, însă, fii reţinut, nu este ziua cea mai potrivită pentru experiențele în dragoste.

Horoscop 18 februarie 2021 Pești

Astăzi, unii nativi ai zodiei Pești ar putea avea nevoie de ajutorul unui prieten. O întâlnire cu cineva din trecut îți dă viața peste cap, iar umărul lui ar putea să te ajute. Discută cu el despre asta și încearcă să îți păstrezi echilibrul emoțional. Spre seară, te mai liniștești și lucrurile se vor aşeza la locul lor. Uita-te la un film sau citește o carte, te vei simți mai bine. Gândește-te la un hobby sau să pornești o afacere, în viitorul apropiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 18 februarie 2021. Decizii dificile și o șansă la dragoste